Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 April 2014

Bestnya Tengok Wayang

Aku ni last tgk wayang bulan 5/2013...last tgk citer ironman3..

lepas tu tak tgk dah wayang....en asbeen baru2 ni tgk captain america pon tak ajak aku tau..sadis sungguh...mmmm....

tetibe aku dapat gamba ni thru group whatssapp...

panggung wayang di greece...


mak aiii kalo aku ni mau tak mo kuar dari wayang ni kalo gini gayanya kan...hahahhaha....mau2 kalo kena citer hantu...mau aku terus tidoq tekup muka ngan batal, tarik selimut..elok ngan aircond..selamat kat situ..hahahhahaha....ni bukan tahap selesa ni, ni tahap mmg selesa abis ni...kalo ada kat malaysia ni mau org berduyun2 beratoq nak masuk tgk wayang..biaq la citer kat wayang tak best sekali pon kan...hahahhahahahah...


kalo korang mau kaa gini...serupa tgk kat umah iye dak...

Customer Service

Salam rabu kengkawan...

pagi ni jemah jadi CS kat kaunter bawah ni...

perkara yang paling tak suke N bosan yang jemah tak suke buat..nasib jugak la tak amik jawatan ni dolu waktu mula2 mohon keje..mmmm....sebab aku ni tak suke duduk 1 tempat je kan....nak2 melayan call bagai ni kan....



nampak muka bosan di pagi hari menunggu kedatangan pelanggan hantaq surat segala macam...mmmm....cepat la pukul 1 ni, nak makan, nak duduk kat workstation sendiri...tu yg paling heaven sekali kan...walaupun keja atas meja tak banyak menunggu kan...lebey duduk tempat sendiri...aku ni kadang org pon suke mencarik jugakkan...


tapi duduk sini dapat la terjah korang kejap2 kan....


ok la nak BW korang...next entry nanti yee...daaa...ehh...ehh...ada org datang la..daaa



Selasa, 22 April 2014

Hai Abg Botak...

 
Salam kengkawan...
 
 kisah izz dani aqlan kena sodok kasi botak rambut dier..kesian dier..kikikiki..tapi nampak dier kena botak pon, macam rupa tak da pon kena botakkan...
sebab rambut nipis sangat...
 
 
korang tgk la budak muka banyak akal ni...
 
alhamdulillah nampka izz ni makin banyak berdikari dari abang dier..abang dier nak manja je lebey..masuk taska pon dah pandai masuk sendiri...bukak kasut sendiri, letak kasut sendiri, masuk taska sendiri..so sweet....
 
cikgu dier dah gelak2 tgk izz dah botak gini....


H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK