Yang DiSaYAngi

Selasa, 23 Disember 2014

Futsal MESCA, KPM - NAIB JUARA..tahniah BPSM


Jumaat lepas ada majlis penyampaian hadiah sempena sukan MESCA KPM 2014 untu tahun ni...kumpulkan sekali pastu bagi dalam satu majlis..ok jugak kan...
boleh makan2..kikikikiki....

seperti yang korang tahu tentang soya..soya mmg suke sukan..soya mmg suke futsal..tp tak da hebat sgt..kang kata berlagak pulok..hahahhahah...

semua cerita2 aku pasai futsal ada di sini..

so aku mmg banyak la aku abadikan dalam ni....alhamdulillah aku egat takda hadiah untuk team aku BPSM ni merangkul hadiah kan....alhamdulillah ada jugak...ex-manager aku, apex dah siap2 bgtau yang aku kena naik stage amik hadiah...wahhh ko tak menahan suruh aku tau....aku datang, nak makan je ...



alhamdulillah naib juara...jadi dari tiada kan....alamdulillah...egat dapat hadiah ni je...rupanya semalam dapat lagi hadiah sampingan....beg kasut sowang satu....sape yg menang dapat...

yang juara dapat towel N madel, naib juara beg kasut N madel, no.3 dan no.4 dapat medel N powerbank 2600mah....ok la dari tiada kan....

tahun depan aku akan berehat seketika...N still turun untuk futsal ni..aku jadi manager tak bertauliah sekejap....lepas tu baru beraksi balik...amiinnnn...moga semua di permudahkan

Selasa, 16 Disember 2014

Benjol teloq Ayam




budak tak reti duduk diam...tahu nak melompat je...salah sendiri, di salahkan org lain....
dia yg sebok dok melaompat lebey tinggi atas katil, segala salah landing, terantok dinding, melalak....di tanya...

"salah siapa kamoo jadi gini...???????"

di bantai nya jawab,...


"salah ibu"

haaiiii ibu pulok yang di persalahkan...ibu kamoo ni tak buat apa pon....kamoo punya kerjaan,...ibu jugak yg kena...ibu kamoo ni duduk diam je tgk TV...adohai anak....

dah tuam ngan ais pack, baru nampak benjolannya..mmmm...nasib kamoo la....lasak sgt.....

Cubalah Jaga Kebersihan


Cerita semalam...nak marah tiada guna...dah jadi..amik jugak gambaq sebagi bukti...mmmmmm...semalam berlangsung perhimpunan bulan KPM untuk tahun 2014 ni..kire semalam tu last la, penutup untuk tahun 2014 ni...so macam biasa team aku...kompom akan sumbangkan sore untuk perhimpunan ni..kata koir kan....

sudah menjadi kebiasaan kamisebelom naik stage akan warming up sore n praktis apa2 dolu kat belakang stage..kat belakang tu..ada bilik persalinan N toilet sebagainya la..

nak di jadikan citer...kami sampai je kat situ...ya allah..nak marah mmg tak da guna la...org buat dajal kat back stage tu pon tak da kan....subhanallah..kami yang selaloo guna back stage pon tak openah buat gini..korang tgk la...


tuhan je tahu betapa busuk N kotor keadaan kat situ....

ni semua kejadian di auditorium parcel E ni....auditorium ni di kendali oleh JKR..ni kalo JKR tahu, masak la deme yang anjurkan event sebelom kami kat auditorium ni...

kami jugak yang kena kemas..apa citaaaaaa......

bukti segala kejadian...

ni semua event weekend lepas, aku tak sure event apa tajuknya...tp berkaitan dengan 
pertandingan2 miss2 ni la...
ala yang bina badan tu....body builder tu...mmmmmm....
teruk..lantai sana sini penuh ngan minyak2 yang deme sapu kat badan deme, dengan puntung2 rokok, kertas, kain buruk, botol air..kire segala sampah la....


korang tgk la toilet kat bilik persalinan ni..adohaiiiiii...teruk sungguh.....
kat dinding2 tu penuh ngan minyak2 yg deme sapu kat badan tu...macam mana la boleh bagi org luar buat event gini...abis...mmg out la....

nampak pengotor kat situ....

nampak bilik persalinan ni....ya allah tuhan je tahu betapa busuknya keadaan kat back stage tu tau...

haaa..bukti...

muscle malaya tu.....





mmmmm...agak2 la kalo buat event pon...mmmmmm......masalahnya urusetia tak pantau pulok keadaan kat situ...mmmmm...

toilet pompuan kat luar tu pon abis kena lenjan, teruk...nasib la selama majlis perhimpunan tu aku tak terasa nak terkucil....kesian kat cleaner2 kat auditorium ni kena sental abis abisan kat back stage ni....

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK