Yang DiSaYAngi

Isnin, 24 Mei 2010

CONTEST UNGU PURPLE CRAZY

nak kata suke warna purple...boleh tahan gak la kan....x la sangat..tapi yang pelik, selama hidup ni banyak pulak barang warna purple ...mungkin suke kot warna yang nampak terang kot...huuhuhu...so sebab tu aku nak try join masuk Contest Ungu Purple Crazy ni...mana tau kan ada rezeki kan...
Contest ini dianjurkan oleh nazzcoco
apalagi...mari la kiter meramaikan saf kat contest ni...
klik kat sini tau...
masa ni tengah bersantai ngan kengkawan tau...sambil2 tengok warna baju mana yang paling banyak kat dalam almari tu....
Slogan Purple atau ungu adalah warna yang menarik dan menyerlah bila orang pandang dari jauh tau....suke pakai purple sebab dari jauh orang tau tu aku...suke menonjolkan diri la katakan...huhuhu....janjji aku boleh di katakan suke warna ni...tapi aku bukanlah fan club warna purple ni kan...tapi dalam bilik dan almari banyak pulak warna purple...selipar yang dah buruk dan koyak pun warna purple...x mau buang...sayang..bab still leh pakai n cantik lagi la...
tarikh tamat : 31 Mei 2010



































3 ulasan:

nigina berkata...

patutlah baju ungu ko taknak tu pun ko bagi kat aku..

nigina berkata...

asal ko tak sertakan sekali link ini kat nazcoco punya entry tu.. letakkan sekali link tu kat ulasan tu.. ini link ko yang sepatutnya ko letak kat situ.

http://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/05/contest-ungu-purple-crazy.html


satu lagi .. kat sidebar gambar tu pautan dia ko letak macamnie..

http://nazzcoco.blogspot.com/2010/04/contest-ungupurple-crazy.html

maknanya dia terus ke link tersebut..

Nazz@Purple berkata...

Penyertaan diterima!Thanks sudi join;)

bagus la ade geng tolong check kan..

thanks nigina..=)