Yang DiSaYAngi

Rabu, 19 Mei 2010

MY NEW DAY...

arini mula 1st time ibu syawal start buat blog....biasa la baru nak berjinak-jinak dalam dunia blegger mum n dad ni..uhuuuhu...klo da aper2 yang x betul 2...sila la bgtau ye...n thankz 2 my sis coz dier dah wat ibu syawal ni mula wat blog tau...klo x haram nk tau..pandang pun x mau....so klo nk tahu perkembangan n dunia syawal yafiq n myself..rerajin la layari blog ibu syawal yafiq ye di www.syawalsimpsons.blogspot.com ok....sayang syawal...

4 ulasan:

nigina berkata...

cehhh.. lawa ko punya blog... lilypie tu ko kena cari yang mini ticker.. tak muat tue.. kalau pakai yang full...

sywalsimpsons berkata...

ala...aku ngah blaja2 ni lg...ni pun terkial2 ni..x da sape nk ajar...

ku berkata...

hahahaha.. aku akan komen dengan kejamnyer.. dahla eja blogger pon slh.. ada ker eja "blegger".. euwwwwwwwww.. huhuhu.. btw tahniah la sbb mengwujudkan blog neyh.. ada gak tmpt aku nak kutuk n komen dengan kejam terhadap ko.. hahahaha.. jgn malas2 nak memblogkan diri plak.. kan tau2 da x update.. dah2.. mls nak tulis pnjg2.. cpt2 update wahai mak budak yang LENGEE!!! huhuhuh.. chiowwwwwwwwwwwwww

sywalsimpsons berkata...

ko mmg sk nk bahan aku kan...ko tgk arrr nnt ko dah kawen...aku bahan ko lelebih..padan muka ko...