Yang DiSaYAngi

Khamis, 3 Jun 2010

BABY WITH SOOTHER/FEEDING BOTTLE CONTEST

Tumpang lalu...Ibu Syawal nak join contest ni...BABY WITH SOOTHER/FEEDING BOTTLE CONTEST...huhuhhu...waaaahhhhh ada je contest kan sekarang...suka dengan rakyat Malaysia...semuanyer pemurahkan...mmm....nanti ibu syawal pun akan adakan 1 contest gak...1 ari nanti, bile dah maju dengan dunia blogger ni kan...
ok arrr mls nak panjang citer, memandangkan Anniversary Ibu n Abah Syawal lagi 4 hari n contest ni pun dah nk berlabuh tirainyer lagi 3 hari, maka, Ibu syawal dengan berbesar hati nk try join contest ni...

Kalo semua nak tau ni la My Hero 4Eva tau...namanyer...jeng...jeng...
Nama My Hero ni...: Syawal Yafiq bin Mohd Yaakob
Syawal ni baru je dapat tengok muka bumi Allah ni pada....: 10 Mac 2010 (cantik x no.)
Untuk terjah...Zasss kat Ibu Syawal ni di sini...: suraya1510@gmail.com (rerajin la terjah ye..)
Time ni syawal baru balik dari jenjalan..penat sgt la 2...mana tak nyer...ibu n abah syawal bau merata tempat...penat la dier kan...tapi yang penting...nak tido pun sempat bagi pose cute miut tau kat ibu...heheheheheh...bak kata org, mana x tumpah kuah, klo x ke nasinyer...msti la ikut ibunyer...lg la...ibunyer pantang nampak lesa kamera tau...huhuhu...syawal pun br je lg berjinak-jinak ngan puting ni...puting ada gak kelebihannyer kan..bagus la...huhuuh...
Walau aper je prop yang ada pada syawal...anak ibu tetap mantain kan pose gitu...huuuhuh
so, ibu syawal nak tag contest ini kat 1 org je..(br berjinak-jinak dlm dunia blog ni...heheheh)
kepada....
so, kepada sesiapa...sila meramaikan umat, kiter join contest ni k...
contest ni melabuhkan tirainyer pada 06.06.2010
aper2 hal jangan malu, jangan segan klik kat sini yer...



2 ulasan:

nigina berkata...

wah nak tag aku gak.. hahhahah... bolehlah aku masuk hehehehe

sywalsimpsons berkata...

dah ko sorang je add aku...ner aku tau..huhuhuh....g arrr masuk..