Yang DiSaYAngi

Selasa, 1 Jun 2010

The Cutest Mama & Baby Contest

Ibu Syawal still nak join contest tau...menang @ x menang x pe...janji still join nak rapatkan silaturrahim...katakan..dari x mencuba, baik try...mana tau ada rezeki syawal kan...nak gak try join The Cutest Mama @Baby Contest..walaupun ibu syawal x braper cute...tapi yang penting cantik mata memandang...huuhuhuhu...tapi syawal yafiq, anak ibu tetap cute abis tau....cayang syawal...



Nama Anak : Syawal Yafiq Bin Mohd Yaakob
Umur Anak : 2 Bulan (lagi seminggu nak masuk 3bulan..huhuhu)
Nama Mama : Siti Suraya Binti Amir Hussain
Gambar ni di ambil waktu Syawal baru bangun tido...Ibu n abah nak g keje dah...macam tau2 je ibu n abah nk g keje, time 2 la syawal bangun...tapi pagi 2...pagi yang cerahh..nak tau nape...sebab syawal baik sangat pagi...pepagi subuh....bangun, buka mata, senyum kat ibu n abah...murah rezeki kan...mmmmm...
Yang penting anak beranak suka ngan lensa kamera tau...buktinyer tengokla syawal, tengok kamera gitu...(sama ngan sepupu dier gak,pantang tgk kamera)...Ibu dier, x yah ckp la...memang pantang tgk kamera...ada je pose nak bagi...biasa la dah 1 Family cam2 kan...huhhu
Ape-apepun klo sesape nak join contest ni...nak meramaikan umat Nabi Muhammad S.A.W...sila la....jgn segan2 nak klik kat sini ye..
Adios....




5 ulasan:

sywalsimpsons berkata...

nak test....

sywalsimpsons berkata...

nak test lagi tau

nigina berkata...

ala aku nak join contest ni gak lah...

sywalsimpsons berkata...

ala...klo ko join contest ni..kalah arr aku..adam dah arrr sk bergambo...huhuhuhuhu

maribeli berkata...

wahh!!!kecik2 dh pandai amik gambar...bru abis pantang la ni yer...

tp nati letakkn blog ni dlm blog list u yer...

tq coz sudi join contest yg x sberapa ni...
wish u luck!!