Yang DiSaYAngi

Khamis, 17 Jun 2010

Exclusive from J Card Members...

Beberapa ari2, dalam this week, abah syawal dpt voucher dari J Card Members...ye la semperna abah syawal ni member J Card kan...dier bg la voucher yang x seberapa kat abah syawal...memandangkan Jusco akan adakan J Card Members Days pada 23 Jun 2010 ni, so abah syawal pun dapat servineour dari Jusco kan...mmm....semua yg jusco bg, x kn sgt ngan abah syawal, so, ibu pun amik la kesempatan ni, nk mencuba voucher yg di beri kan.,...hehehheheh...nak tau antara nyer aper..jeng...jeng...jeng...

1) 1 session Facial mask from FACIAL FIRST...(yg penting free)



2) Free Hair treatment + Hair cut from APT HAIR SALON...(amik yg free je...)

and lastly......yg ni...best tau....
3) - Free Body Slimming Trail
- Free 1 Bust Express
- Free 1 Deep Cleaning Facial
macam menarik kan...sape nk bg free....smua ni...klo nk di iuktkan reality nyer, semua kn byr...mahal tau....
so, ibu nk gn nyer sebaiknyer...
so, reramai g Jusco eqiune Park, seri Kembangan, Selangor tuk J Card Day...




































4 ulasan:

nigina berkata...

tapi kena beli beli dan bayar perkhidmatan tu baru dapat yang free tu kan

syawalsimpsons berkata...

x la...leh je klo g trus...minta yg free 2...

nigina berkata...

yeke... mana ko tahu .. ko ada call ke .. aku nak

syawalsimpsons berkata...

aku dah call la...ko nak, aku bg 1
nnt blk tgk'