Yang DiSaYAngi

Ahad, 27 Jun 2010

Give Away - Just For Fun

Hadiah pertama :
Set Ros Hitam ( Teko & 6 cawan + piring )
Piring bujur bunga kangkung & ros merah putih OC


Hadiah kedua :
Set Ros warna-warni ( Teko & 6 cawan + piring )
Pinggan bujur ( 2 )

Hadiah ketiga :
Set ceramic ( Teko & 4 cawan + piring )
Teko sakura
Piring bulat ( ros pink )

Menarik tak barang2 diatas?????????
mmmm...mesti la menarik...bab brg2 tu semua adalah giveaway-Just For Fun yang di kelola oleh http://mrskellywalther6969.blogspot.com ...menarik bukan!!!
Ibu berminat nak join GA ni...bab hadiah yg ditawarkan memang menarik...bukan senang nak cari or jumpe lagi patern pinggan mangkuk camni lagi...susah wooo...
seegat ibu....last ibu guna pinggan patern camni time makan kat umah atok ibu kat Kedah...dah lm dah...waktu 2 ibu kecik lg...br darjah 5 @ 6 kot...so kire sentimental value arrr klo ibu menang GA ni....
so klo sesape yg singgah blog ibu syawal ni...jom la meramaikan lagi memeber join GA ni...masti best kan...
so due GA ni sebenarnyer bermula 03 Julai 2010 - 31 Julai 2010...tapi...pihak penganjur kata...klo nak join GA ni awal pun x pe...hehheheh(penganjur la kata)
so nak keterangan lebih lanjut g la Klik.....
Adios Amigos....
Daaaaaaaaaaaaaaaa.........





Tiada ulasan: