Yang DiSaYAngi

Khamis, 24 Jun 2010

Marimelaram,saya nak baju FREE dari Indonesia.

Semalam n arini, ibu saje jee jalan kat setiap blog....nak cari baju kurung modern ready made punyer...mana tau...ada yang cantik...alih2 ibu tertengok kat 1 blog ni...banyak baju yg ib suke n murah2 gitu...so, ibu dah bertekad ibu nak beli baju kat blog 2 tok raya this year ni..hehehehe...leh melaram sakat balik johor nnt kan...msti abah syawal jeles je...huuuhuhu...
ibu nmpk 1 contest dlm blog 2, ibu pun msti la nk join...klo da rezeki ibu kan...heheheh..
so ibu taruk pic ni...dah lm gak la ibu smpn pic ni...
taaarrraaaa.....
Pic ni ibu buat time ibu baru pas dpt syawal....semua pic yang berkaitan ibu masukkan..hehehehe...ok x...so, sekarang ibu nak buat ayat nape ibu nak dapat baju Free dari Indonesia ni...jap...nak pikir...
Marimelaram patut bagi saya baju kurung/kebaya Indonesia free kerana ibu nak peragakan baju FREE ni time raya nie...n ibu memang berkenan n suker ngan baju dari indonesia ni..sebab ibu pun da 1 baju dari indonesia ni..heheheh

so, ramai2 la join contest ni...hadiah memang menarik tau...

so, nanti g la kat http://marimelaram.blogspot.com

contest ni melabuhkan tirainya pada 07 Julai 2010....

cepat...cepat....






Tiada ulasan: