Yang DiSaYAngi

Selasa, 22 Jun 2010

"Sweet Cute Baby Smile Contest".



Malam ni sementara abah tidokan syawal, ibu nak join contest tok syawal..mana tau da rezeki syawal ke kan....rezeki sepupu dier, adam n mak lang dier dah da dah awal2 bulan june 2....
so, let's go...klik kat intankuterpilih N Baby Ku Cute Collections...
blog2 ni la tuan tanah kedaung dier yang wat contest ni....ibu pun tau dari adamnigina....hehehhe..tuan tanah kata, ni semperna perasmian blogshop dier la...ibu pun nnt nak wat gak la...heheh(berangan lebih)
Yang ternyata baju2 n semua barang2 baby cam syawal n adam memang cun melecun...wat ibu rambang mata...mau tengok kaa....jeng...jeng...jeng....
Ibu n Abah kata : Luv u gak...huhuhhu
cantik kan...putih itu suci...waahhh gitu..
ada lagi...
Ni kalo da baby gurl...boleh la rembat 1 nnt..hehhehehhe
but nice...



ni ibu dah berangan nak beli kat syawal, biler syawal dah blh pakai kasut...ye la, syawal kecik lg kan...uhuhuhuhhu....
haaa...2 la serba sedikit hal blogshop td...
so, ibu nak memperkenalkan permata hati ibu....

Nama Baby nie : Syawal Yafiq bin Mohd Yaakob
Umur Baby nie : 3 Bulan 1 minggu, 5 hari....ehehehheheh
Ibu Baby nie : Simpsons

so, pe lg, cepatla join contest sweet Cute Baby Smile Contest....
Tarikh tutupnyer....31 Julai 2010...cepat tau...









2 ulasan:

INTANKUTERPILIH berkata...

ok lulus!!!
amboi syawal...senyum sampai ke telinga...

syawalsimpsons berkata...

dier ibu dier gak..heheheheh....pantang tgk kamera jeee...