Yang DiSaYAngi

Jumaat, 30 Julai 2010

1st ContEst bY miSzLullaBy!!



Arini...nak join GA lagi dari TUANTANAH
sama join tadi...so...ni contest yang lain...so...nak join lagi ni...hohohoho....
ada hadiah menarik menanti kengkawan yang join contest tuan tanah ni...so...
mari cepat2..rapat2 kiter join contest ni...
nak tau x hadiah yang menarik tue...

tang...taaarrrrraaaaaa

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Hadiah pertama : Set Make up....boleh tahan tau...hohhohh

Hadiah kedua : lipgloss...sukernyer...cantik warnanyer....

N hadiah yang terakhir.....

Hadiah Ketiga : Lipgloss n Mini Mirror Key chain...

Manarik kan...
tapi sebelum sempurnakan contest ni....nak bagitau gambar2 yang Ai suker sangat tau...rasa cam diri 2 cantik la...hohohoo(kn puji diri sendiri...tunggu orang lain...alamat lmbt @x da la...hohoho)
ni antara gambar yang Ai suker sangat tau...

Ni gambar time g Langkawi island...
Time ni ngah Pregnant 4 bulan...
berseri X????????
hhohoho...yela...orang tua2 kata...
seri orang mengandung...
kire ni amik seri anak la nie...hehehhehehehhe...

Gambar ni pulak time lagi seminggu nak kawin...
berseri2 gitu sebelum diijabkabulkan ngan yang tersayang....


Ni 1 lagi gambar yang Ai suker...ni time jadi pengapit member kawin...so dari jd pengapit...jadi pengantin...jadi mak buyung...n paling latest dah jadi ibu orang...hohoohoho...
biler tgk gambar ni kat atas pelamin...
teringin lagi sekali nak naik pelamin...hohohohoho....
so....kalo sesape nak join g la kat TUANTANAH nie....
ooppppssss.....sebelum sempurnakan penyertaan contest ni...Ai nak tag kat someone yang Ai rasa klo dier tau contest ni...memang kecoh 1 kampung tu...
sape lagi...kakak ai la....
ADAMNIGINA





cepat...duenyer 30.07.2010