Yang DiSaYAngi

Rabu, 14 Julai 2010

Jom join "Get To Know You" Giveaway!

So...klo ibu nak join Ga ni...ibu kena la jawab beberapa soalan Cepumas lemas..hhohohohoh..:

i) ibu kena la kenalkan diri ibu secara ringkas
Ok...Nama kat blog ibu, "Syawal Yafiq...ibu n abah...luv u"...itu adalah sempena putera sulung kesayangan ibu n abah...nama ibu siti suraya...kengkawan suka panggil ibu sue, suraya...tapi kengkadang kalo kengakawan ibu suke sangat panggil ibu simpsons..huuuh...anak sedara ibu lak...suka panggil ibu..."Mak Ndak SOYA"...sebabnyer dorang pelat R...huhuhu...kelakar kan....ibu seorang yang simple Dimple...tp nak bergaya lebih...huhuhuhu...ibu suke riuhkan keadaan...pendek kata, klo x da kat opis...kengkawan cari...huhuhu...Galamor jeeee....ibu x reti marah org....tp ibu sk wat org gelak...tp yang paling penting...ibu suke jeee karaoke...
kire klo sebut, nampak, dengar org citer pasal karaoke...msti meroyan...huuhu
suke wat benda yang lawak..
takat 2 je la kot...
opppsss....lupa...ibu ada suami yang ibu rasa dier la lelaki paling da` best obu penah jumpe...n permata hati yang x kering gusi ngan dier...

ii) apa barang yang mesti ada dalam beg/handbag ibu?
Nak tau ke??????
Segan je ibu...tapi x pela...segan balik bagan....Malu balik hulu..hoohohooh....
Dalam beg/Handbag ibu msetila ada wallet (itu da mesti..klo kuar, x bw wallet...cam mana nak bayar kan...huhuhu....pas2 mestilah adal Bedak...kan...nak touch up2 jee kan..huhuhu...selain 2...lipgloss n lipstick..ada spare mouth...nak ckp2 ngan org kn la jaga2...kunci umah...yela husband ibu malas nak pegang...klo dier pegang..alamat x masuk umah...duduk kat luar cam2....n yang paling penting mestila ada Handphone..klo x camner nak call2 kan...
tue je la kot...huhuhu...x da yang tertinggal....


iii) Ibu ada 5 jenama yang ibu suka tau...antaranyer..
1) Farmasi (Barang Make up semua guna tue..)
2) Shahirah (Ibu suka guna gak produk 2, kulit ibu ok tau )
3) Pureen (ibu suke bab Syawal suka guna produk 2)
4) Levis
5) Velentino Creations
So...ibu pun dah jawab soalan2 tadi...penat tau perah otak...waaahhh gitu jaaa...huhuhuhu...so pada sesiapa yang nak join GA ni..cepat2...sementara tarikh due masih ada...last 31.07.2010
apa hal g la klik kat SINI tau....
Hadiahnyer memang manarik...

5 ulasan:

Liana berkata...

hi sue! nice knowing u! thank u for joining my giveaway! bertambah lagi sorang kawan saya! hehe...
ok, nntkan keputusannya awal bulan 8 ni yer! :-)

Nigina berkata...

cehh ko masuk dulu.. aku dah tulis panjang - panjang lepas tu dia pulak ilang.. ni kena buat semula

syawalsimpsons berkata...

sengal kan ko ni dik...

Liana berkata...

hehe.. jgn gaduh2! jom masuk dua2.. :-)

syawalsimpsons berkata...

BUKAN GADO...NI MESRAAA...HUHUHU