Yang DiSaYAngi

Rabu, 14 Julai 2010

Mama Zharfan 1st GA : ole2 from UK

Arini...ibu banyak join GA n Contest tau...menang atau x, terpulang pada nasib ibu sendiri la kan...huuhuuu....tapi yang best...rezeki Mamazharfan melimpah ruah tau...best tau..hoohooho....
so ibu pun nak gak join 1st GA yang Mamazharfan wat ni tau...mana tau la kan ada rezeki Syawal bulan ni kan...mmmmm....
hadiah2nyer memang intersting tau...semuanyer dari UK...waahhhh jauh 2...bukan Ulu Klang tau...hohohhoo...United Kingdhom...waahhh jauh 2....
Ni antara hadiah yang bakal dimenangi oleh setiap peserta yang join GA ni...tang..taaaarrrrraaaaa....

Wahhhh England gitu...
oppppsssss...nanti2 ada lagi la...
Jengg....jeng...jengggg


Baju gak..dari england...cantik ni...klo bawa berjalan....
Tapi sebelum ibu melengkapkan Giveaway ni...
ibu kena la settlekan Slogan tok mama zharfan untuk langkapkan lagi GA ni...
SLOGAN UNTUK MAMA ZHARFAN
"I follow Miles of Smile kerana..."
Miles Of Smile banyak bagi info yang menarik tentang kiter sebagai ibu...n banyak event yang di buat di malaysia...tapi Miles Of Smile tau dulu...n most Important Thing....Miles Of Smile buat ibu n blogger lain merasa...bagaimana cara n adat duduk di negara orang...
Secara jujurnya...ibu suka sebab Miles Of Smile ni...selalu rezeki murah...sebabnyer selalu menang Contest N GA...hehehehhe....ibu kena belaja dari blog Miles Of Smile ni...
satu ari nanti pun ibu nak gak pergi luar negara macam Mama Zharfan...
so...takat 2 je la slogan yang ibu bolehnyatakan tok mama zharfan...
kepada sesiapa yang nak join GA ni..cepat2...sebelum 27.07.2010..
Kenterangan lebih lanjut g la JEJAK tau....




3 ulasan:

mama zharfan berkata...

ok. me dh checked. tqvm for the sweet slogan :) good luck yer :)

syawalsimpsons berkata...

thankz singgah...hopefully da la rezeki kan..huhhuu

mekchu berkata...

good luck..