Yang DiSaYAngi

Selasa, 27 Julai 2010

Ibu Menang Contest...Thankzz 2 Mama Syafi


walaupun syawalsimpsons tak link banner ke website babykidmatters tp aku dah decide awal2 bahawa penyertaan yg tak follow babykidmatters sahaja aku akan reject kalau nama dia naik mlm tu.. so, ni mmg rezki u laa.. Tahniah ye..

Arini ngah lunch sementara tgu kursus last petang ni...so, sementara ibu g jenguk blog ibu...x menyangka 1 berita kuar ni...nak ke....yang kat atas 2 la....aper 2...baca la...

ni la yang dinyatakan mama syafi....but...mekasih bebanyak kat mama syafi n syafi tolong cabutkan tok ibu ni...mungkin rezeki syawal bulan ni kot....x sangka gak kan...adoiii...1st time ibu menang ni....ye la slaloo tgk kakak ibu...ADAMNIGINA slaloo menang...tp dier slaloo kata....nnt da rezeki ibu...openyer betui....mekasih bebanyak gak....sebenarnyer x menyangka gak ni..waahhh gitu....

3 ulasan:

Nigina berkata...

ko ni lain kali link... metsi terlupa tu... kalau tak reti aku ajar hahahahah... huhuhu menang apa

syawalsimpsons berkata...

aku pun lp la...adoi..hahahahah...menang voucher...

Qistina berkata...

wahhh..tahniah yer....hani ingat hani pun menang..sebab tulis ummie hani...rupe2nyer bukan.hahahahha...ni yg naik semangat nk join sumer GA ni yer..heheh