Yang DiSaYAngi

Khamis, 8 Julai 2010

Thankzzz bebanyak...cun sangat.....

Egat x N3 yang sebelum ni...pasal gift for followers by littleshawl shop 2....smalam blk lunch kat rumah...sementara 2 nak bawa syawal g check up untuk 4 bln...ibu pun tgk la mail box...mana tau da surat tok ibu kan...alih2 byk lak..tp semua yg dah biasa tgk...tp ada 1 yang x biasa tgk...waahhh...untuk ibu 2...ibu buka2 openyer gift dari member blog ibu littleshawl shop
nak tau dier bagi pe kat ibu...
jeng...jeng...suspen jeee....huhuhuhu
^
^
^
^
^
^
^
^
Taaarrraaaaa.....

Ni la shawl yang ibu dpt 2...cantik jeee....dah la 2....littleshawl ni phm je....ibu suka ngan warna biru tau...so dier pun bg shawl warna biru... (ibu x ckp pun ibu sk warna)...menarik kan...warnanyer...


ibu terus iron pakai tok g keje pagi ni...kire cun sikit la dari yang sebelum ni kan...huuhhuhu....member2 opis pun sk je ibu pakai shawl ni....n ibu pun rasa selesa pakai...senag...n lembut.....tgh2 bersiap pagi ni...syawal bgn..trus tgk ibu....abah syawal bg susu...bkn tgk abahnyer...tgk ibunyer...mesti dier kata dlm hati..."cantik ibu aku"...huhuhuhu...angkat bakul jee....x berkelip mata syawal tgk shawl yg ibu pakai ni....sk dier sampai dier senyum2 n gelak2 pg td....pegang shawl ni...x mau lps...samapi c adam bgn dgr suara syawal gelak tgk ibu pakai shawl ni..huuhu....ya la ibu syawal ni mana penah pakai yang warna yang riang ria di hari raya macam ni kan...2 yang syawal excited 2....huhuhuhu
APA2 PUN THANKZZ TO LITTLE SHAWL SHOP BAB BG IBU SHAWL YANG CUN GILER2 NI.....HHUHHUHUHUH...SUKER SANGAT2.....





2 ulasan:

nigina berkata...

heheh aaa cantiklah shawl tu aku pun terkejut gak tgk... cun la...

syawalsimpsons berkata...

huhuhuu...aku tau dah...huhuhuhu