Yang DiSaYAngi

Khamis, 19 Ogos 2010

Diraz2u Giveaway 1/2010



Arini ibu still nak join GA yang dianjurkan oleh (Diraz2u Contest/Giveaway)
so pada sesiapa yang nak join GA ni..jom la reramai k kiter memeriahkan GA ni....
Tapi sebelum 2 kena selesai aper yang perlu...antaranyer...

1.
Saya suka Shopping Online kerana terdapat pelbagai barangan yang boleh di dapati hanya duduk di atas kerusi, mengadap monitor dan menari-nari kan jari-jemari di atas key board dan search aper yang perlu di cari...pelbagai variasi dapat di lihat...tak perlu memenatkan diri, kaki berjalan satu kedai ke satu kedai yang lain untuk memilih keperluan yang kiter inginkan...hanya klik sahaja...kiter dah jumpa...taaaarrrrraaaa....
dah la tue...bukan sahaja boleh membeli-belah di dalam negera, malah luar negara pun boleh...x yah la nak jinjing beg plastik lepas beli barang...tinggal tunggu En.posmen datang ting...tong kat umah sampai la 2...barang yang kiter dah beli 2...
ammmmaattt senang...cccuukuuuuppppp rasa...hehehehhehe..

2. Ape yang saya dan rakan2 blogger lain suka dengan
Diraz Online Store......????
Aper yeee???????
mestila banyak benda yang saya nak membeli-belah la...hehheheh...
antaranya, ada jual tudung, shawl, baju-baju yang pelbagai gaya dan jenis yang menarik perhatian tau....kire boleh kata macam-macam ad...dah macam astro la pulak...hohohoho...tapi yang penting harga di Diraz Online Store memang berpatutan dan segala promosi dan clearence stok yang di buat amat berpatutan...kiter senang cerita ape sahaj yang dihajati, yang di ingini, semua ada di Diraz Online Store....
so, jom la kiter ramai2 membeli-belah sambil cuci mata di Diraz Online Store

jom ramai2 join GA ni...hadiah menarik menanti ada...
untuk keterangan lanjut...g la klik kat
sini

tarikh tutup 21.08.2010

Tiada ulasan: