Yang DiSaYAngi

Khamis, 12 Ogos 2010

"GIVEAWAY UNTUK RAYA SAKAN"



Arini...masih terasa nak join Giveaway yang di anjurkan oleh
tote boutique
hadiah menarik menanti anda yang join GA ni...
tengok tajuk entry tok GA ni pun dah marvelluoes tau...hohohohh
tapi sebelum sempurnakan GA ni...kena selesaikan task yang diberi...

task pe erk.....

Berikan nama yang sesuai untuk bag yang ada kat atas ini

Nama yang kreatif dan menarik akan mendapat bag ini. and jangan lupa bagitau sebab anda pilih nama ini.


sempena bulan yang mulia ni...n syawal pun bakal menjelang tibe
so nama yang nak di beri ialah....

Mekar Hari Raya Di Aidilfitri

Sebabnyer kenapa dipilih nama ni untuk bag yang belum ada nama di atas 2…

(macam baby baru lahir lak)heheheheheh…

Kerana…bila pakai beg tue, mengingatkan kiter semua pada Aidilfitri yang datang dan pergi …

Setiap tahun menjelang tiba untuk kiter semua merasai kegembiraan dan kemenangan kiter setelah sebulan kiter beribadat di bulan ramadhan…

So klo kiter pakai time hari raya…mestila seronok pakai kan…leh taruk duit raya anak banyak2 dalam ni…n duit kiter nak bagi kat sanak saudara…heheheheh…

Kalo bukan bulan raya sekalipun…bile pakai akan mengingatkan kiter pada hari raya n kenangan kiter bersama beg ni di hari raya…


so sesape yang nak join GA ni...cepat2 g la klik kat

tote boutique


tarikh tutup sehingga 25.08.2010

Tiada ulasan: