Yang DiSaYAngi

Sabtu, 21 Ogos 2010

"GRAND OPENING GIVEAWAY by Butik Comey Sokmo"

Arini ibu still nak join GA yang di anjurkan oleh
tapi sebelum 2 kena la jawab beberapa soalan yang diberi untuk lulus penyertaan ni...
a)Apa yg membuatkan anda rasa bergaya? (e.g:shawl cantik,mekap cun dll)
Apa yang membuatkan saya rasa bergaya ialah shawl@tudung...biler shawl@tudung 2 cantik...saya rasa bergaya n keyakinan diri untuk jumpe orang tinggi..saya rasa senang biler shawl@tudung cantik...sebab 2 bile saya pakai shawl@tudung yang cantik...ia membuat saya selesa memakai n pasti tersenyum di cermin bile siap memakai.

b)Pilihan hijab (e.g:shawl,tudung awning,style cmne etc..)
pada saya semua saya terima...kerana dua2 jenis tudung saya gayakan....

c)Apa yg membuatkan anda tertarik nak beli barang dari sesebuah blog?
(e.g:blog tu cantik,tuan punya blog sempoi dll)
kerana barangan yang berpatutan, memang memerlukan n yang penting cantik n sesuai ngan aper yang saya inginkan...bukan sahaja 2 blog yanng cantik juga, dapat menarik perhatian saya untuk lebih tahu aper yang ada dalam sesesuah blog 2...klo blog x cantk pun, saya still tgk, sebab produk dalam blog 2 lebih menarik perhatian saya.....1 lagi...cara2 membeli barangan dalam blog mudah, senang n cepat...x yah nak jinjing barang nak penant2 jalan beli barang...juz duduk dpn komputer jari-jemari menari -nari menekan key board n jumpe ape yg inginkan n buat persetujuan, bayar...yang penting...tunggu je kat umah...nanti ada aorang ketuk pintu...tok...tok...tok....barang dah sampai...simple kan...
so pada sesiapa yang nak join GA ni g la klik kat SINI
5 hadiah menarik menanti anda...nak tau ke aper....g la terjah blog tuan tanah ni....

1 ulasan:

Butik Comey Sokmo berkata...

datang tgk entry giveaway sis..comel anak sis yea..semoga makin comel!