Yang DiSaYAngi

Isnin, 20 September 2010

Berblog Sudahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arini...20.09.2010..sudah lebih seminggu cuti beraya...kini tiba nak memulakan hidup berblogger seperti sedia kala...hahahahhaha...adooiii...yang penting mood raya masih ada...mana x nyer lampu kat opis pun asik lip lap..lip lap..huhuhu...yang bestnyer dtg opis pepagi ni...semua citer pasai raya...hohhohohohoo....

2 yang wat ibu syawal pun jadi malas nak berblog sikit/....tapi memandangkan dah lama sgt...ibu pun merelakan diri untuk update diri dlm blog ni...hohhohohoho....

dah penuh sawang...sarang labah2 dah blog ibu ni..hahahhahaha....

so sekarang...ibu syawal sudah berblog sudaahhhhhhhhhh....

selamat pagi tok semua warga malaysia....dan semua kengkawan ibu kat alam maya ni...

Tiada ulasan: