Yang DiSaYAngi

Rabu, 1 September 2010

Persiapan raya bakal menjelang..eewwwwwaahhh...

Arini....macam malas je nak bekerja...nape ye...mmm...agaknyer ibu tau...sebab mood raya dah nak sampai dah...hehehhehe...walaupun tinggal lagi 8 ari nak abis ramadhan...syawal pula bakal menjelang tibe...ewwwaaaahhh...macam sebut nama anak sendiri lak...hehehheh...
sampai kengkawan ibu kat opis x mo panggil nama syawal, sepanjang syawal, syawal...dorang nak panggil Yafiq..nama akhir syawal la...mmmm....
berbalik pada persiapan raya...x da yang da`best ca, member2 blogger ibu ni...memang havoc dorang shopping sakan..ke sana ke sini...ter,asuk la akak ibu...adamnigina...2 lagi la hamba allah 2...dah x egat dunia dah 2 klo shopping...
mmmmm...ibu serba serdahana je...
egatkan mula x mo bl baju raya...tp akhirnye abah merelakan diri bayar tok ibu baju yang ibu nak,....tapi yang bestnyer ibu kn top up balik kat abah duit yang dier bayar kat ibu 2,....mmm..egatkan nak free...hampeh saja tau...abah pun x da baju raya tahun ni...tahun ni kiterorg tema warna putih...hhohohhoo...
abah pakai baju masa nikah je...cian abah....ibu je lbh..

nnt ibu upload pic baju raya ibu tau...untuk tontonan semua..hehehheh

2 ulasan:

::Mamalyna:: berkata...

asben akak pun tak beli baju raya, ulang balik pakai baju time nikah, hehehe

::Mamalyna:: berkata...

asben akak pun tak beli baju raya, ulang balik pakai baju time nikah, hehehe