Yang DiSaYAngi

Isnin, 11 Oktober 2010

Study...Study...Study....arrggghhhh...otak beku

Arini...11.10.2010...semalam genap 7 bulan syawal bersama ibu n abah hidup di muka bumi ni...hehehehe...eh..eh...eh...aper yang ibu ngarut citer pasai syawal ni...walhal tajuk N3 lain citernyer....heheheh....

MMMmmmmmmm.....

Dari arini, selama seminggu, ibu kenala bertungkus lumus menjadi seorang pelajar balik semula....dah beku otak, camner gaya ibu study dulu...huhuhuhu....
ni ibu kn la study...bab x lama lagi, ibu exam sabtu ni...mmmmm....ibu dah lupa dah ni cara2 study kat politeknik dulu...hahahhaha...pada hal baru 5 tahun ibu tinggal poli....heheheheh....

wahai rakan2 blogger yang di kasihi...walaupun ibu BZ nak study...ibu x kan lupa kengkawan ibu yang update blog masing2...n ibu x kan lupa gak untuk jengah blog kengkawan ibu ni...mmm...walaupun BZ kan...heheheheh....

so, kengkawan alam maya ibu ni....doa2 kan lah ibu selamat menjawab dengan lancar ammmiinnnn....harap2 lulus la....


PTK....i`m coming.....

Tiada ulasan: