Yang DiSaYAngi

Jumaat, 1 Oktober 2010

Ucapkan Tahniah Pada NURSYARINATUL SHIMA BT SAFIAI


Arini....01.10.2010....banyak betui 0 dan 1 tau arini...hahhahha....
nape kena uncapkan tahniah pada
NURSYARINATUL SHIMA BT SAFIAI????????????????????
Nape yee???????...

tapi sape dier....hehehehe.....
dier adalah kawan yang paling sengal + giler kat ops ibu...boleh di katakan kalo sape yang kawan ngan dier...mmmmmm....orang 2 pun giler cam dier gak..hahahahhaha...
tapi nape perlu ucapkan tanhiah pada dier...x kenal pun...heheheh...
tak kenal maka x cinta...x gitu...hehehhee....
banyak pulak ibu bebel ni tau...ibu nak ucapkan tanhiah pada dier coz setelah 8bulan berhempas pulas (dah macam due nak bersalin dah...hahahahhhaha)
dier akhirnyer dengan penoh kesabaran, dapat gak rumah kuarters kerajaan yang dier mohon setelah sekian lama....banyak betui dugaannye...lagi2 ngan kerani yang namanyer MINA...hehehhe...dah naik phobia dah kawan ibu ni....hehehehhe...mana x nyer asal call je, suara MINA 2....mmmm.....
ok la jom kiter close up ckit sekitar umah dier yang baru di terjah tengahari tadi...




IBu suke ngan dapur dier....cantik tau....dah macam kitchen dkat restoran je tau...heheheh...
ORDER PLZZ...hahhahahahha

Ni master bedroom nyer...kire dier punyer arrr...memang best la....dah la 2...mengadap hutan...sejuk je...menghijau..hehehehhe

Yang paling ibu jeleskan kat umah kawan ibu ni..mmmmm....UMAH DIER DA STORE TAU....geramnyer ibu...mmmmmm...ye arrr umah ibu x da tau...terpaksa arrr wat store sendiri..heheheheheh
Haaaa....yang last ibu sempat amik...pic toilet..heheheh...tiolet pun nak amik tau..heheheh...cantik bab tiles warna biru...I LIKE BLUE..hehehehhe...

Anyway..tahniah yee kak shima....setelah berpeluh menunggu..hehehehhe

2 ulasan:

Nigina berkata...

besar gak umah dia.. ruang tamu tak ambil ke..

syawalsimpsons berkata...

aku lupa