Yang DiSaYAngi

Khamis, 30 Disember 2010

Kecik Hati,..Bengang...



Dah sudah...ni nape lak ni...
Mekasih To Google....Credit to Pic...hehehheh...
Arni...30.12.2010...ai bukak blog berderet-deret citer hal Harimau Malaya tumpaskan Garuda..hahahha...semua citer 2...berduyun-duyun tengok..memang hot la news 2...
tapi petang yang x berapa indah ni ai nak citer kat kengkakawan blog (kire nak meluah rasa la ni)arini opis ai adakan jamuan semperna boss n "pilot opis" berpindah n bersara..ok la...so seksyen ai n kengkawan ditugaskan beli satay, amik kek yang ditempah oleh seksyen len (pemalas betui nak amik) n cari hadih n wrapping...
nak dijadikan citer ai n kengkawan bertungkus-lumus menyiapkan tugas ni....
so bile tibe majlisnyer dah settle semua tunggu nak ngap je...
ai n kengkawan yang 1 seksyen ni ok la...tunggu2 dorang ni yang kebulur ni amik makanan dolu...mmmm..sudahnyer kami yang x dpt aper yg kami beli tadi...aduyai bengang pun ada...ada kengkawan yang len amik banyak macam nak makan 1000 orang..walhal makan tok sorang je...
kwn ni kata amik byk2 tok kengkawan..yang kengkawan ni pun amikm banyak2 tok kengkawan...mmmmm....dah sudah aper pun x dpt...dpt tgk tray je la...mmmm...
sedey n kecik hati sangat...makan x egat orang belakang...paling pantang cam2...ai dolu kecik2 slaloo la cam2...pas kn sembur ngan my mum...x da la...alih...dah besar2 ni ai lak yg kn...mmmmm...dah macam 10 hari x mkn masing...bukan kengkawan je...boss yang tinggi jawatan pun sama....adoi....
nape la perlu makan begini lak gayanyer..mmmmm

2 ulasan:

eima berkata...

ye ke kesian nye ,, tak pe balik karang ajak hhubby pi mkn satay ok ..
diorg lapo tuh ....

syawalsimpsons berkata...

mmg pun eima...mmm...sabo je la///