Yang DiSaYAngi

Sabtu, 4 Disember 2010

Thankz a lot 2 Mrs Fiza's Blog....

Salam Siaran...
Kembali bersiaran semula malam ni selepas abis tengok Mari Menari...
mmmm...peserta malam ni mmg dapat lagu best n tarian pun feeling giler....
dah..dah x mo citer pasai ni...tajuk N3 lain...lain lak ibu citer nnt...

Ok arini ibu nak Thanks bebanyak kat MrsFiza'sBlog
la dah sudah..nape lak terima kasih bebanyak kat MrsFiza'sBlog ni...?????????

mesti kalo MrsFiza'sBlog baca N3 ibu ni, mesti pelik...(baca ke??????????)


antara sebabnyer kenapa...adalah...
sebab ibu ngah runsing nak selesaikan problem ni....so, setelah blogwalking...akhirnyer ibu jumpe jalan penyelesaian tau...

nak tau ke ape problem ibu sampai kn minta tulun MrsFiza'sBlog yang x tau pun ibu minta tulun...hehhehehehhe...


ni la problemnyer...


Nampak x problem ibu...adoi....teruk betoi...x macam mak org punyer meja tau...adoi...mmg ibu sejak ada syawal ni agak x da masa nak kemas2 ni semua...2 baru meja...kalo bilik n yang lain2 x tau la...(x yah tengok la...hehheheh)mana x nyer ibu ngan syawal lagi...En asbeen lak asik tengok komputer baca komik...adoi...bosan ibu...nasib baik ibu dah paham En asbeen camni...


so dengan bantuan MrsFiza'sBlog ni ibu pun jumpe la jalan penyelesaian ibu nak kemas meja ni...

ni la jawapannyer...

v

v

v

v


v

v

v

v

v

v

v

v

v


v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


v



Tadaaaaa....picx kat atas 2 sebelum...sekarang dah kemas...thanks a lot kat MrsFiza'sBlog...

ibu tengok MrsFiza'sBlog pun alami problem yang sama...
so bagi ibu x salah kalo ibu pun turut nak join kongsi penyelesaian 2 bersama...mmmm...
puas tau ibu cari...ibu dapat tau...bile MrsFiza'sBlog ada kata yang dier cari kat cosway...
ibu pun sungguh ajak En asbeen g cosway kat alamanda...memang xda la...mmm..akhirnyer ibu dapat gak cari kat cosway P15...
nasib baik my mum ahli tau..hehehheh
so once again thanks 2 you MrsFiza'sBlog

2 ulasan:

mekchu berkata...

nmpk kemas.. suka!!

MrS. F!zA berkata...

hehehe..ha kan dah kemas..tp yg atas sekali tu kita ltk berat sgt lelama jd tenggelam..xkukuh sgt..hehe