Yang DiSaYAngi

Sabtu, 22 Mei 2010

PERKEMBANGAN YANG TIDAK DI JANGKA

arini..ada 1 perubahan besar wat ibu syawal n abah syawal tau tentang perkembangan terbaru syawal yafiq...bg ibu syawal...tu 1 perubahan yang tidak dijangka..arini syawal dah blh meniarap dgn sendiri...slaloo meniarap ibu syawal yg buat....tu pun sebab nak tido syawal...tapi arini, selapas mandi syawal ml mengiring dgn sendiri n akhirnye syawal meniarap terus....terasa mcm 1 kejayaan je tau..mmm....seronok sgt ibu syawal ni tau...huhuhuh....ye la ibu syawal jangka kan msk 3 bln 1/2 br mula blaja meniarap...tp dah cpt sgt...tp x dpt la nak tgk slaloo...ada ms2 nyer je kan...klo dah bsr ckit nnt...syawal meniarap la slaloo nnt bl dah pandai kan...mmmmmm...arini seronok sgt...

Jumaat, 21 Mei 2010

ADAM ZAFRAN YANG LUCU (ADAM NIGINA)


arini...adam (sepupu syawal) buat lawak antarabangsa tau...huuuhuhu...tengahari ni balik rumah nak jaga syawal n adam coz mak g settle hal kat luar...nak di jadikan cerita arini adam dah mula nak melompat-lompat...entah aper yang dier suke tah...suker dier lak arini..padahal mama dier dah nak g keje dah...dier boleh merangkak laju macam x da aper kat depan, sampai di depan rak tv..dier menonong laju sampai terlanggar rak tv kat kepala...dier macam x nampak je ada benda kat depan..nak laju je...kononnyer nak menangis...tapi hasrat x kesampaian , bile mak n ibu syawal ni ketawa besar sampai kuar air mata terus x jadi menangis...adam heran tengok mak n ibu syawal ketawa kan dier...huhuu...dah la 2 melompat macam gaya kuda je tau...huhuhuhu...adam...adam...mak ndak geli hati ngan adam tau...yang penting syawal n adam sama kedengki anatar 1 sama lain...mmmmm...semua nak dapatkan perhatian mak tok dorang...

Khamis, 20 Mei 2010

my second day blog


ni la syawal slps blk dari jln2 ngan ibu n abah dier...penat arr 2...nk tido...tp sempat je nk mengenakan org tau...kononnyer nk tukar lampin sebab nk bagi dier selsa tido mlm...tp alih2 tengah khusyuk tukar lampin...syawal pun melancarkan serangan bertubi-tubi kat ibu nie...cian ibu tau....dier leh lak pancut kat ibu...tinggi macam air terjun...huhuuhh...syawal pun mcm paham tengah kenakan ibu dier..dier boleh lak gelak2 kat ibu ni...+ ngah abah dier pun gelak besar ngan ibu..pas2 terkial-kial macam mr.bean pun da nk cari towel...sabar je laaa anak ibu ni tau...2 yang seksi terlebih ni...

Rabu, 19 Mei 2010

MY NEW DAY...

arini mula 1st time ibu syawal start buat blog....biasa la baru nak berjinak-jinak dalam dunia blegger mum n dad ni..uhuuuhu...klo da aper2 yang x betul 2...sila la bgtau ye...n thankz 2 my sis coz dier dah wat ibu syawal ni mula wat blog tau...klo x haram nk tau..pandang pun x mau....so klo nk tahu perkembangan n dunia syawal yafiq n myself..rerajin la layari blog ibu syawal yafiq ye di www.syawalsimpsons.blogspot.com ok....sayang syawal...