Yang DiSaYAngi

Rabu, 26 Mei 2010

GIVEAWAY-Besday PapaZakwan! :)

ni adalah kali kedua ibu syawal join contest tau...biasa la caru nak berjinak-jinak dengan dunia blog ni kan...huuhu...mana tau untung-untung ibu syawal da rezeki dapat hadiah dari mama zakwan kan....lagi la kan...hadiah 2 dari vietnam....
jom la kiter mencubakan diri dengan contest ni....
kepada sesiapa yang nak join atau tertengok ke contest ni...klik kat sini tau...
lastly kepada papazakwan....happy besday untuk yang akan dtg...heheheheh...

Selasa, 25 Mei 2010

GIVEAWAY-CAMERON HIGHLANGDS

ni ada giveaway dari Babyintan...hadiah dari Cameron Highlands...
nak gak join...mana tau..leh menang kan...ye arrr x kan kakak ibu syawal je join kan...ibu syawal pun nk join gak...
kalau nak klik kat sini...ok...

Isnin, 24 Mei 2010

CONTEST UNGU PURPLE CRAZY

nak kata suke warna purple...boleh tahan gak la kan....x la sangat..tapi yang pelik, selama hidup ni banyak pulak barang warna purple ...mungkin suke kot warna yang nampak terang kot...huuhuhu...so sebab tu aku nak try join masuk Contest Ungu Purple Crazy ni...mana tau kan ada rezeki kan...
Contest ini dianjurkan oleh nazzcoco
apalagi...mari la kiter meramaikan saf kat contest ni...
klik kat sini tau...
masa ni tengah bersantai ngan kengkawan tau...sambil2 tengok warna baju mana yang paling banyak kat dalam almari tu....
Slogan Purple atau ungu adalah warna yang menarik dan menyerlah bila orang pandang dari jauh tau....suke pakai purple sebab dari jauh orang tau tu aku...suke menonjolkan diri la katakan...huhuhu....janjji aku boleh di katakan suke warna ni...tapi aku bukanlah fan club warna purple ni kan...tapi dalam bilik dan almari banyak pulak warna purple...selipar yang dah buruk dan koyak pun warna purple...x mau buang...sayang..bab still leh pakai n cantik lagi la...
tarikh tamat : 31 Mei 2010