Yang DiSaYAngi

Jumaat, 4 Jun 2010

Hadiah Ulangtahun Perkahwinan

mmmm...arini ibu syawal merayau-rayau dari blog ke blog, akhirnyer jumpe 1 contest yg agak menarik perhatian ibu tau...huhhhuhu...
Hadiah Ulangtahun Perkahwinan...menarik...mmmmm...memandang kan ibu pun lg 3 ari nk sambut Our Wedding Anniversary yang pertama, so, ibu pun nak gak join....
ni la ibu n abah syawal...ca,er kami bertemu n berkenalan..mmm...memang kelakar...kalo nak tau...ibu la yang ngorat abah syawal...nak tunggu abah syawal mula dulu...alamat mmg x dpt la syawal sekarang...hehehhehehe...kelakar kan ibu ngorat abah...hhehehehh...kami pernah keje sm2...so, ibu tgk abah ni mcm ok, try la cucuk jarum...kena pulak...so, punyer kawan hampir 1 week...ibu try arrr...nak tau try pe...hehehhehehh =))














Ibu try mengayat abah...heheheh...putar belit citer dlm phone...bleh pulak terkantoi, ibu syok kat dier...abah x da respon...mmmm...ibu egat x suke ibu...alih2 selepas nikah...esoknyer abah bgtau citer sebena...wakt ibu kt, ibu syok kat dier...dier punyer melompat suke...mcm org x cukup tanah...hehehhe...meraung bgtau 1 housemate..."woi ada awek...syok kat aku"...klakar kan....
2 la yang terkawan smpi sekarang...hehehhe...
ibu x mau citer panjang la....yg pasti ibu join contest...hehehhe
pada sape2 yg nk join contest...cpt tau sblm 19 JUN 2010...
so...nnt sila2 la klik kat sini tau...
adios amigos...bubbyer...






Khamis, 3 Jun 2010

BABY WITH SOOTHER/FEEDING BOTTLE CONTEST

Tumpang lalu...Ibu Syawal nak join contest ni...BABY WITH SOOTHER/FEEDING BOTTLE CONTEST...huhuhhu...waaaahhhhh ada je contest kan sekarang...suka dengan rakyat Malaysia...semuanyer pemurahkan...mmm....nanti ibu syawal pun akan adakan 1 contest gak...1 ari nanti, bile dah maju dengan dunia blogger ni kan...
ok arrr mls nak panjang citer, memandangkan Anniversary Ibu n Abah Syawal lagi 4 hari n contest ni pun dah nk berlabuh tirainyer lagi 3 hari, maka, Ibu syawal dengan berbesar hati nk try join contest ni...

Kalo semua nak tau ni la My Hero 4Eva tau...namanyer...jeng...jeng...
Nama My Hero ni...: Syawal Yafiq bin Mohd Yaakob
Syawal ni baru je dapat tengok muka bumi Allah ni pada....: 10 Mac 2010 (cantik x no.)
Untuk terjah...Zasss kat Ibu Syawal ni di sini...: suraya1510@gmail.com (rerajin la terjah ye..)
Time ni syawal baru balik dari jenjalan..penat sgt la 2...mana tak nyer...ibu n abah syawal bau merata tempat...penat la dier kan...tapi yang penting...nak tido pun sempat bagi pose cute miut tau kat ibu...heheheheheh...bak kata org, mana x tumpah kuah, klo x ke nasinyer...msti la ikut ibunyer...lg la...ibunyer pantang nampak lesa kamera tau...huhuhu...syawal pun br je lg berjinak-jinak ngan puting ni...puting ada gak kelebihannyer kan..bagus la...huhuuh...
Walau aper je prop yang ada pada syawal...anak ibu tetap mantain kan pose gitu...huuuhuh
so, ibu syawal nak tag contest ini kat 1 org je..(br berjinak-jinak dlm dunia blog ni...heheheh)
kepada....
so, kepada sesiapa...sila meramaikan umat, kiter join contest ni k...
contest ni melabuhkan tirainyer pada 06.06.2010
aper2 hal jangan malu, jangan segan klik kat sini yer...



NO MORE WORK

mmmm...arini rs macam dah x da keje dah...smpi minta nak buat keje org lain...mmmm...busan...2 yang tengok2 blog..cari contest...tp dah lm rs cam x tulis kat blog ni kan...biasa ar...baru nagh berjinak-jinak ngan dunia blog ni kan...sambil2 ngah busan 2..tengok arrr blog blogger lain tok tengok baju baby tau,...mana tau ada yang berkenan kan....ada gak....tp nnt2 la...juz cuci mata je...

Selasa, 1 Jun 2010

The Cutest Mama & Baby Contest

Ibu Syawal still nak join contest tau...menang @ x menang x pe...janji still join nak rapatkan silaturrahim...katakan..dari x mencuba, baik try...mana tau ada rezeki syawal kan...nak gak try join The Cutest Mama @Baby Contest..walaupun ibu syawal x braper cute...tapi yang penting cantik mata memandang...huuhuhuhu...tapi syawal yafiq, anak ibu tetap cute abis tau....cayang syawal...



Nama Anak : Syawal Yafiq Bin Mohd Yaakob
Umur Anak : 2 Bulan (lagi seminggu nak masuk 3bulan..huhuhu)
Nama Mama : Siti Suraya Binti Amir Hussain
Gambar ni di ambil waktu Syawal baru bangun tido...Ibu n abah nak g keje dah...macam tau2 je ibu n abah nk g keje, time 2 la syawal bangun...tapi pagi 2...pagi yang cerahh..nak tau nape...sebab syawal baik sangat pagi...pepagi subuh....bangun, buka mata, senyum kat ibu n abah...murah rezeki kan...mmmmm...
Yang penting anak beranak suka ngan lensa kamera tau...buktinyer tengokla syawal, tengok kamera gitu...(sama ngan sepupu dier gak,pantang tgk kamera)...Ibu dier, x yah ckp la...memang pantang tgk kamera...ada je pose nak bagi...biasa la dah 1 Family cam2 kan...huhhu
Ape-apepun klo sesape nak join contest ni...nak meramaikan umat Nabi Muhammad S.A.W...sila la....jgn segan2 nak klik kat sini ye..
Adios....




SYAWAL MELANCARKAN SERANGAN HEBAT...

arini...01 Jun 2010...setelah hampir lima hari syawal x melancarkan serangan...akhirnyer tepat jam 3.30 pagi, syawal telah melancarkan serangan bertubi-tubi kat ibu syawal tau..setelah sekian lama menyimpan barang kat dlm badan 2...pas dah lancarkan serangan hendap 2, syawal tido lena je...sampai ke pagi...ibu n abah sibuk bersiap nk g keje pun, x sedar dier...lena tido...dah abis membuang agaknyer...mmmm...hhhuu....cayang kat syawal tau...dengar cakap gak syawal kat ibu syawal tau...ni yang wat cayang sangat kat syawal ni tau..huhuhu...pasni lancarkan serangan kat maktok pulak tau...hari2 pun xpe...ibu x kisah dah...
SAYANG SYAWAL YAFIQ SELAMANYER...

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK