Yang DiSaYAngi

Sabtu, 19 Jun 2010

FREE GIFT FOR FOLLOWERS


Arini, sementara abah syawal tido kan syawal...ibu pun tgk arrr blog jap...hehehe..openyer ada yg best news....huhhu....little shawl-shop akan bg free gift kat ibu, bab ibu jd follower blog dier...hehhhe..bestnyer/.....ada gak benda nak tunjuk kat mama adam nnt..hehehhe...



Jumaat, 18 Jun 2010

~CONTEST FOR CONTESTANT~

Tengahari tadi, g la menjengah blog Adamnigina....waaahhhh mama adam tag ibu tok join CONTEST FOR CONTESTANT....klo dah suh join..mesti la ibu nak join..heheheh...
Syarat-syarat penyertaan nnt g kat sini....tau
Kalo dah mama adam pun dah Tag ibu...ibu pun nak gak tag kat kawan2 ibu...
g la join contest ni tau...
maribeli
kak ida
ta_ruggers ruggers


Gambo ni time baru balik dari keje jumpa syawal, main2 ngan dier...waktu ni, dier dah boleh nak berborak ngan dier, ada je yg kuar dari mulut dier 2..mmm....so abah syawal pun snap la pic ibu n syawal ni...commmeeyyyy x....mestila...syawal comey...ibu syawal cun...hehehheh...

Tarikh tutup contest ni 30 june 2010...so, cepat2 la join contest ni, jangan terlambat lak tau....

Khamis, 17 Jun 2010

NEW CLOTH

baru2 ni ibu da beli baju kat syawal...dah pakai pun...hehehhehe...ibu beli ngan online tau ngan adda...cantik sgt..memang pun, baju 2, sejuk sgt n x tebal pun kainnyer...syawal pakai pun selesa..thankz 2 adda....
Ni la baju yang ibu beli tok Syawal...Oren gitu tau....

Syawal suker erk ngan baju baru..nnt ibu bagi pakai lg tau...






Exclusive from J Card Members...

Beberapa ari2, dalam this week, abah syawal dpt voucher dari J Card Members...ye la semperna abah syawal ni member J Card kan...dier bg la voucher yang x seberapa kat abah syawal...memandangkan Jusco akan adakan J Card Members Days pada 23 Jun 2010 ni, so abah syawal pun dapat servineour dari Jusco kan...mmm....semua yg jusco bg, x kn sgt ngan abah syawal, so, ibu pun amik la kesempatan ni, nk mencuba voucher yg di beri kan.,...hehehheheh...nak tau antara nyer aper..jeng...jeng...jeng...

1) 1 session Facial mask from FACIAL FIRST...(yg penting free)



2) Free Hair treatment + Hair cut from APT HAIR SALON...(amik yg free je...)

and lastly......yg ni...best tau....
3) - Free Body Slimming Trail
- Free 1 Bust Express
- Free 1 Deep Cleaning Facial
macam menarik kan...sape nk bg free....smua ni...klo nk di iuktkan reality nyer, semua kn byr...mahal tau....
so, ibu nk gn nyer sebaiknyer...
so, reramai g Jusco eqiune Park, seri Kembangan, Selangor tuk J Card Day...




































Rabu, 16 Jun 2010

Pening...asik salin kulit x jadi jeeee....

selapas bermacam-macam gaya dah salin kulit...akhirnyer jadi gak wat 3 coloums tau...penat je...dari smalam lg...wat x jadi2 je....letih tau...dah la banyak keje....sebab nak kasi blogspot...cum melecun...x paksa la...klo x kang x da lak yg dtg terjah blog Ibu Syawal ni..hehehehhehe....
skrg pun dah pandai jee...ajar member wat blog...heheheheh....ada kemajuan Ibu Syawal ni tau...

Selasa, 15 Jun 2010

Baby & Me Giveaway

Ibu g jenjalan kat Adamnigina..pas2 ibu tertengok giveaway ni...menarik tau...
so, ibu pun nk join gak Giveaway ni....heheheheh....
so, ibu join giveaway ni..mana tau ada rezeki kan...
heheheheh...
nanti pepehal klik kat Baby & Me Giveaway tau....
adios amigos...

CABUTAN BERTUAH MAMA SYAFI


arini pun rajin gak g terjah blog member alam maya ni..pas2 ternampak lak Cabutan Bertuah ni...so, dah tentu ibu syawal nk join kan...walaupun tau ibu ni x la bertuah sgt...tp nk join gak...mana tau ada tuah syawal ke kan..hehehe...lgpun ibu nk tmbh kenalan gak...so, x slh kan join..hehhehe....
yang paling penting hadiah cabutan bertuah ni di sponsor oleh...jeng...jeng...
ni haaa...Babykidmatters.....best kan....
so reramai arrr join cabutan bertuah ni....last date nyer...15 Julai 2010 ni..
cepat ramai g terjah contest ni..hehheheheh



mRS bUbu gIvEAWAy




Arini 15 Jun 2010...Ibu syawal g terjah dari 1 blog ke 1 blog tok tgk2 pe yg best kat blog dorang kan..pas2 ibu terpandang 1 Giveaway..menarik tau...pasal Anniversary...pasal Anniversary, teringat ibu punyer Anniversary ngan Abah Syawal baru je 8 ari berlalu...hehehhe....so, thats why la ibu join Giveaway ni....mana tau da rezeki syawal kan n dlm pd ms sama nk wish Hapy Anniversary kan...kat MRS BUBU ni..dah 4 tahun dah..ibu sr setahun...heheheh...

so...klo sesape yg terterjah blog ibu syawal ni, join tau Giveaway ni tau...

nnt g la sini...
tarikh tutup 29 julai ni...
cepat..cepat...

Ahad, 13 Jun 2010

1st YEAR YANA CRAFT GIVEAWAY

arini masihawal lagi tok ibu syawal join Giveaway ni...mana tau ada rezeki syawal, ok gak kan...uhuhuhhhuhuhu...x sangka erk, dah setahun Yana Craft wat blog ni...Ibu syawal, ngah terkial2 lagi dlm dunia blogger ni kan...heheheh...congrate 2 Yana Craft, bab msh bertahan smpi sekarang kan..hehehehhe...arap2 ibu syawal pun cam2 gak kan...
k la pepe hal nnt g la clik HERE!....