Yang DiSaYAngi

Jumaat, 25 Jun 2010

MARI MENCUBA

Mari kite mencuba...x rugi rasanya...
kalo sesiapa mencuba...g la klik kat sini
nnt cari ibu tau...


Khamis, 24 Jun 2010

Marimelaram,saya nak baju FREE dari Indonesia.

Semalam n arini, ibu saje jee jalan kat setiap blog....nak cari baju kurung modern ready made punyer...mana tau...ada yang cantik...alih2 ibu tertengok kat 1 blog ni...banyak baju yg ib suke n murah2 gitu...so, ibu dah bertekad ibu nak beli baju kat blog 2 tok raya this year ni..hehehehe...leh melaram sakat balik johor nnt kan...msti abah syawal jeles je...huuuhuhu...
ibu nmpk 1 contest dlm blog 2, ibu pun msti la nk join...klo da rezeki ibu kan...heheheh..
so ibu taruk pic ni...dah lm gak la ibu smpn pic ni...
taaarrraaaa.....
Pic ni ibu buat time ibu baru pas dpt syawal....semua pic yang berkaitan ibu masukkan..hehehehe...ok x...so, sekarang ibu nak buat ayat nape ibu nak dapat baju Free dari Indonesia ni...jap...nak pikir...
Marimelaram patut bagi saya baju kurung/kebaya Indonesia free kerana ibu nak peragakan baju FREE ni time raya nie...n ibu memang berkenan n suker ngan baju dari indonesia ni..sebab ibu pun da 1 baju dari indonesia ni..heheheh

so, ramai2 la join contest ni...hadiah memang menarik tau...

so, nanti g la kat http://marimelaram.blogspot.com

contest ni melabuhkan tirainya pada 07 Julai 2010....

cepat...cepat....






Selasa, 22 Jun 2010

"Sweet Cute Baby Smile Contest".



Malam ni sementara abah tidokan syawal, ibu nak join contest tok syawal..mana tau da rezeki syawal ke kan....rezeki sepupu dier, adam n mak lang dier dah da dah awal2 bulan june 2....
so, let's go...klik kat intankuterpilih N Baby Ku Cute Collections...
blog2 ni la tuan tanah kedaung dier yang wat contest ni....ibu pun tau dari adamnigina....hehehhe..tuan tanah kata, ni semperna perasmian blogshop dier la...ibu pun nnt nak wat gak la...heheh(berangan lebih)
Yang ternyata baju2 n semua barang2 baby cam syawal n adam memang cun melecun...wat ibu rambang mata...mau tengok kaa....jeng...jeng...jeng....
Ibu n Abah kata : Luv u gak...huhuhhu
cantik kan...putih itu suci...waahhh gitu..
ada lagi...
Ni kalo da baby gurl...boleh la rembat 1 nnt..hehhehehhe
but nice...



ni ibu dah berangan nak beli kat syawal, biler syawal dah blh pakai kasut...ye la, syawal kecik lg kan...uhuhuhuhhu....
haaa...2 la serba sedikit hal blogshop td...
so, ibu nak memperkenalkan permata hati ibu....

Nama Baby nie : Syawal Yafiq bin Mohd Yaakob
Umur Baby nie : 3 Bulan 1 minggu, 5 hari....ehehehheheh
Ibu Baby nie : Simpsons

so, pe lg, cepatla join contest sweet Cute Baby Smile Contest....
Tarikh tutupnyer....31 Julai 2010...cepat tau...









Isnin, 21 Jun 2010

Happy Family Giveaway

g jenjalan kat blog adamnigina...nampak giveaway ni, terusla ibu nak join...
ibu pun dah ada family dah skrng ni...dlm banner ni, ada 4 org...aibu baru 3 org...nnt insyallah, ibu nak tambah 1 lagi...baru sama ngan banner ni...
nnt semua join tau giveaway ni...g la klik tau...
ni la family ibu....comey2 kat family...wahhh gitu..huhhhuuh
cepat2 tarikh tutup 09 julai 2010 tau...









Ahad, 20 Jun 2010

AFIF HAKIM 1ST BIRTHDAY GIVEAWAY

arini ibu g enjalan kat blog2 blogger...ibu jumpe 1 contest ni...menarik gak tau...ibu pun nak wish birthday la kat Afif ni...bab nak tgu syawal lg...tahun depan, baru bleh wish kat dier.heheheheh.so syawal, jom kiter nyanyi lagu birthday n wish kat afif k...


TO : BIRTHDAY BOY - AFIF HAKIM

HAPPY BIRTHDAY..

allah selamatkan afif...

allah selamatkan afif...

allah selamtakan afif hakim n family...

allah selamatkan afif...


happy birthday afif...semoga panjang umo n murah rezeki,...semoga apo yg mama n papa afif impikan tok afif terlaksana...amiiinnnn....tok sah nakai2 no....jadi budak baik bl besar...hehehehhehe...

nnt syawal dah besar, kengkawan sesama ye..hehheheh....

nanti reramai la make a wish kat afif ni tau...g la kat SINI
due giveaway ni..30 jun 2010...cepat...cepat