Yang DiSaYAngi

Khamis, 1 Julai 2010

baby cute contest



Isnin, 28 Jun 2010

SYAWAL JADI BUDAK BAIK TAU....

arini....28.06.2010...kena g kursus yang dianjurkan oleh opis ibu..mmmm....
nak x nak kn gak g kan...cian syawal..2 malam x tdo ngan ibu...camner la agaknyer...boleh ke syawal ngan abah????????????runsing ibu fikirkan...dah la tdo malam syawal suka ngan menyending je ngan ibu...bleh ke ngan abah 2...dah la 2...nak menyusu je mlm2...takut 2 mlm nnt mencari lak kan...mmmmmm...tapi abah kata, abah bleh jaga syawal..tp cian lak kat abah...nnt g keje sok pg...lebam mata...bukan kn tumbuk ngan semsseng...kn tumbuk dek syawal..minta susu mlm2...huhuhuhuhuh....mlm tadi cam tau2 je syawal...x mau tdo klo x breastfeeding kat dier sblm tdo...klo terkuar dari mulut dier..marah mcm x dnahdpt susu sebelum ni...terpaksa la ibu berkorban...lm gak baring mengiring nak BF kan si syawal ni...dari pukul 10:30pm until 04:44am....mengiring jela....sakit bada ibu...terpaksa la...demi syawal....
"syawal x mau renggek2 tau ibu x da g kursus...jgn susahkan maktok n abah je,....jadi budak baik time ibu x da tau...."

Ahad, 27 Jun 2010

Give Away - Just For Fun

Hadiah pertama :
Set Ros Hitam ( Teko & 6 cawan + piring )
Piring bujur bunga kangkung & ros merah putih OC


Hadiah kedua :
Set Ros warna-warni ( Teko & 6 cawan + piring )
Pinggan bujur ( 2 )

Hadiah ketiga :
Set ceramic ( Teko & 4 cawan + piring )
Teko sakura
Piring bulat ( ros pink )

Menarik tak barang2 diatas?????????
mmmm...mesti la menarik...bab brg2 tu semua adalah giveaway-Just For Fun yang di kelola oleh http://mrskellywalther6969.blogspot.com ...menarik bukan!!!
Ibu berminat nak join GA ni...bab hadiah yg ditawarkan memang menarik...bukan senang nak cari or jumpe lagi patern pinggan mangkuk camni lagi...susah wooo...
seegat ibu....last ibu guna pinggan patern camni time makan kat umah atok ibu kat Kedah...dah lm dah...waktu 2 ibu kecik lg...br darjah 5 @ 6 kot...so kire sentimental value arrr klo ibu menang GA ni....
so klo sesape yg singgah blog ibu syawal ni...jom la meramaikan lagi memeber join GA ni...masti best kan...
so due GA ni sebenarnyer bermula 03 Julai 2010 - 31 Julai 2010...tapi...pihak penganjur kata...klo nak join GA ni awal pun x pe...hehheheh(penganjur la kata)
so nak keterangan lebih lanjut g la Klik.....
Adios Amigos....
Daaaaaaaaaaaaaaaa.........