Yang DiSaYAngi

Jumaat, 9 Julai 2010

Giveaway Contest For Corine Crafts

Pls Click HERE

1. Make an entry about Corine Crafts on your blogs

2. Be a Corine Crafts follower

3. Leave a comment and your email add

5 lucky winners will be randomly picked.

Contest ends on July 24th 2010 :)


Dini's 4th Giveaway

Arini ibu cam free ckit la...so ibu nak join contest ni...lagipun hadiahnyer memang menarik sgt2....
ibu nak tag 3 org la...
Maribeli
ta_ruggers
Begum 85

so nanti pepehal g la kat sini tau...

http://dnicontestgiveaway.blogspot.com/2010/07/dinis-4th-giveaway-jemput-join-ramai.html

cepat tarikh tutup 08.08.2010....

cantik je...nombornyer....



Khamis, 8 Julai 2010

Thankzzz bebanyak...cun sangat.....

Egat x N3 yang sebelum ni...pasal gift for followers by littleshawl shop 2....smalam blk lunch kat rumah...sementara 2 nak bawa syawal g check up untuk 4 bln...ibu pun tgk la mail box...mana tau da surat tok ibu kan...alih2 byk lak..tp semua yg dah biasa tgk...tp ada 1 yang x biasa tgk...waahhh...untuk ibu 2...ibu buka2 openyer gift dari member blog ibu littleshawl shop
nak tau dier bagi pe kat ibu...
jeng...jeng...suspen jeee....huhuhuhu
^
^
^
^
^
^
^
^
Taaarrraaaaa.....

Ni la shawl yang ibu dpt 2...cantik jeee....dah la 2....littleshawl ni phm je....ibu suka ngan warna biru tau...so dier pun bg shawl warna biru... (ibu x ckp pun ibu sk warna)...menarik kan...warnanyer...


ibu terus iron pakai tok g keje pagi ni...kire cun sikit la dari yang sebelum ni kan...huuhhuhu....member2 opis pun sk je ibu pakai shawl ni....n ibu pun rasa selesa pakai...senag...n lembut.....tgh2 bersiap pagi ni...syawal bgn..trus tgk ibu....abah syawal bg susu...bkn tgk abahnyer...tgk ibunyer...mesti dier kata dlm hati..."cantik ibu aku"...huhuhuhu...angkat bakul jee....x berkelip mata syawal tgk shawl yg ibu pakai ni....sk dier sampai dier senyum2 n gelak2 pg td....pegang shawl ni...x mau lps...samapi c adam bgn dgr suara syawal gelak tgk ibu pakai shawl ni..huuhu....ya la ibu syawal ni mana penah pakai yang warna yang riang ria di hari raya macam ni kan...2 yang syawal excited 2....huhuhuhu
APA2 PUN THANKZZ TO LITTLE SHAWL SHOP BAB BG IBU SHAWL YANG CUN GILER2 NI.....HHUHHUHUHUH...SUKER SANGAT2.....





Isnin, 5 Julai 2010

Perjalanan Yang Jauh Lagi Indah....Astafirullah halazzim...

Arini...g lunch ngan kengkawan opis kat GP Jati Beriani kat ngan jalan nk g Salak Tinggi 2...pas makan...tercerita lak pasal kubur Presint 20...so kengkawan ibu pun nak g tgk..katanya cantik kubur Presint 20 2....ibu yang dah ddk Putrajaya 10 Tahun lebih pun x penah sampai kat sana...
so...bl smpai kat sana...Ya Allah...indahnyer kat sana...walhal tghari 2 panas tuhan je yang tau...tp kat sana...nampak redup je ngan pokok2 rendang...semua tersusun je kubur2 yang da kat sana 2...egatkan ada kubur islam je...alih2..jln dpn lg...ada lg...opernyer kubur agama hindu, kristian, budhha n DLL...dorangnyer tempat pun elok je...tersusun tempat abunyer dlm loker dorang...wahhhhh...alih2 lak jln2 kat dpn...ternampak jln tembus ke dengkil...nk smpi dah kat medan selera Dengkil...dah smpi separuh Dengkil dah...pas ni klo nk g terapi ngan Kakak Ibu...Adamnigina....boleh la...lalu kat sana...