Yang DiSaYAngi

Jumaat, 6 Ogos 2010

:: cikpia's birthday giveaway ::



Meh kiter ramai2...join GA ni yang di anjurkan oleh CIKPIA ni...
CIKPIA ni fan`s ngan dayang nur faizah...menarikkan...
hadiah yang di berikan pada pemenang meang menarik tau....
CIKPIA ni nak sesape yang join GA dier untuk bg nasihat untuk improve kan lagi blog dier...
so pada ibu syawal la kan...
CIKPIA punyer blog dah ok sangat dah...banyak info menarik...tapi kalo background 2 cantik lagi...mayB lagi berseri blog CIKPIA nie tau...mmmmm....
sekadar cadangan tau...
Ibu syawal ni nak tag la kat
ADAMNIGINA...
join GA ni...
so untuk sesape yang nak join GA ni...
untuk keterangan lanjut g la klik kat CIKPIA nie tau.....
tarikh tutup GA nie....25.08.2010

CONTEST SAYA DAN BABY oleh Cik Awynn


Jom ramai2...kiter memeriahkan contest ni yang di anjurkan oleh
CIKAWYNN
hadaihnyer pihak tuantanah masih rahsia..tapi katanyer..memang menarik...jadi...jom..jom..kiter heboh...heboh,,,hoohhhohoho..
ibu nak pertaruhkan gambar ibu ngan syawal....
yang ni la...gambar ni..ibu paling suke bab
ibu rasa syawal dah makin comey je macam baby2 len tau...
yang bestnyer 2 bukan syawal punyer topi...tapi

Ni la ibu n Syawal Yafiq....

Comey x???????????
hoohohoohoo.

ibu nak tag la kat....
Mamalyna
My New Life

untuk keterangan lanjut g la klik kat TUANTANAH NIE
cepat tau...tarikh tutup sampai sehari sebelum raya...
09.09.2010

Little Colour Shop - Cabutan Bertuah 5 Hari!!


Jom kiter reramai join cabutan bertuah yang di anjurkan oleh.......
Littlecolourshop
yang menariknyer cabutan bertuah ni selama 5 hari
sekali lagi....5 days only

yang menariknyer siap ada kena wat slogan....

slogannyer: "saya suka kambeng sebab kambeng biasa x cun...tapi kalo kambeng yang biri2 tue...comey sangat..nak pegang2 je rasa..biler tengok kabeng yang ibu syawal suke macam rasa dekat je ngan ibu tau...mmmm...menarikkan suke kambeng...(yang biri2 tau...comey...gebu)..."
ibu nak tag kat....


ADAMNIGINA
EIMA-CRAZY CONTEST
QISTINA-MY NEW LIFE

untuk keterangan lanjut g la klik kat
SINI
tarikh tutupnyer...10.08.2010...
cepat...cepat....

||Beg Pinkie Winkie Untuk Dimenangi...||


jom kiter ramai join contest ni...mmmmm...
menarik tau hadiah....
ibu kn jadi pengomen yang tegar..hooohoho.
untuk ketrangan lanjut g la klik kat

SINI YER

tarikh tutup contest ni...sehingga diberitahu tuan tanah ni la erk....
so cepat2....

I Smell Food Giveaway by Ibu Emir


Jom Klik kat SINI
kiter ramai2 join GA ni...
meh..meh....
tarikh tutup 7 Ogos 2010 jam 3pm

OSTCABIN 1ST GIVEAWAY



Arini nak join GA lagi la...
jom reramai join GA...lagi ramai...lagi best...
untuk keterangan lanjut g la klik kat SINI
Tarikh tutup GA ni....20.08.2010

Thankz 2 mama syafi...


Aper nie...pelik la...balik2 keje je...ada barang sampai umah...mmmmmm....

oOOOooooohhhHHHh...teruja je...Hadiah dari Mama syafi bab ibu menang GA yang Mama Syafi anjurkan...hohohhoho....excitednyer...aper la agaknyer hadiah 2 ye...
aper pun ibu tetap suke....

HhhhhaAAAAAAAA....ni la hadiahnyer...tau ke, ni aper...mmmm...
ni multipurpose storage tau...huhuuhu...ibu suke...dah lama nak beli, x terbeli pun...at lat dapat lak hadiah ni...mmmm...i like tau....

Selain 2...nie gak tok anak ibu la...sape lagi...syawal yafiq la....ni nanti ibu baca kan tok syawal tau...kalo adam nak datang menyibuk...ok la..meh sini...hohohohoho....



Hhhahahahhhhh...ni yang last hadiah dari mama syafi...
Cream Garnier...nak memutihkan muka je tau...gelap x ibu ni....aper pun....ibu suke ngan semua hadiah ni...mekasih sesangat kat Mama Syafi....
luv u...hooohohoho....

Khamis, 5 Ogos 2010

Aksi-aksi yang tak disangka....model ke???

Ape ni....????????
aper yang syawal n abah dier wat 2....mmmmm...
kire nak kata membaca amalan mulia la ni...hoohohho....
Ini la namanyer aksi budak baru belajar...
syawal pun sibuk gak nak membaca ngan abah dier 2...macam faham je aper yang ada kat buku 2...hohhohohoo....

Sebenarnyer nak kata kat sini...ibu nak ceritakan serba sedikit mengeanai syawal yang boleh di katakan banyak aksi yang x di sangka akan di lakukan oleh syawal...hohohhoho...
sampai ibu n abah pun macam x percaya tau...tengok kat atas 2...2 antara salah 1 aksi syawal..ada lagi tau...kejap yeee....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Ni pun sama...macam artis la pulak...."i say...no camera plllzzzzzzz.....plzzzzzz...leave me alone"....hhohoooho...waahhh gitu tau...gaya nak macam artis lari dari paparazi..
kelakarkan....ntah pe kena tah ari2...x mo pandang kamera...walhal bl ibu nak snap ic dier...sibuk nak amik kamera sama la macam sepupu dier 2...ADAM....


Ni pulak time abah syawal tengok2 hamster....tibe2 syawal bising2 dalam stroller....padahal dier suka sangat duduk dalam stroller 2....menangis nak abah dier dukung...heran gak ibu tengok si syawal ni...mmmmmmm....patutla...openyer nak tengok hamster gak ngan abah dier...hohohohho....suke ke syawal...

Ni dah macam askar jepun dah...cuma gelap ckit je...hohohoho

Ini pic yang paling ibu suka....nampak comey sangat syawal tau...yang penting...topi 2 memang ibu rembat kat K4...hooohhohohoo....kena lak 2 ngan syawal...bl panggil nak snap pic dier..tau lak dier wat muka comey pandang kamera...hoohohoho
Yang ni pic yang paling kelakar sekali...ibu dajalkan syawal taruk bantal leher ADAM kat kepala syawal....marah dier ibu wat cam2..hahhahahah....
ibu memang suke menyakat syawal ni....

Seronok rasa biler tengok pembesaran anak dari semasa ke semasa...
semalam tengok adam dah boleh jalan banyak dah...teringin lak nak tengok syawal cam2 lak...bile la agknyer kan...mmmmmm....x sabar rasa.....


NLITTLESHOP OPENING GIVEAWAY


Arini...pas keje dah relax...ibu nak join lagi GA....
x serik gak...walau x da rezeki...x pe...janji kiter join...kiter kenal2 kan..hohohohoho..

Join GA ni ada Slogan...Slogannyer ialah...
Tiada pakaian?????carilah di NLITTLESHOP...pelbagai pakaian si manja mudah di dapati
ok x??????huhuhuhuhuu...
so...sesape nak join GA ni g la kat Tuantanah

yang dianjurkan oleh:
http://nlittleshop.blogspot.com

cepat2...tarikh tutup...15.08.2010

SYIFA KRAFT 1ST GIVEAWAY


Arini...tengahari nie ibu ngantok la....
untuk menyegarkan lagi mata yang dah nak tutp nie..ibu nak join 1 GA yang dianjurkan oleh
http://syifapunyakraf.blogspot.com

tarikh tutup GA ni...2.09.2010
banyak hari lagi...
untuk keterangan lanjut g la klik kat SINI

untuk rin memantapkan lagi Kraf rin ni...
semoga rin akan terus maju dalam hasil pembuatan hand made dengan baik..dan buat promosi banyak2..nanti mesti ada yang beli punyer...
buat cantik2 tau....

Terkenan Punyer Pasaiiii.....


Tengok la aper dah jadi pada syawal kat atas ni...mmmmmmm....
ni kire kes terkenan punyer pasal la ni...hhohohohoo...
Arini ibu nak citer sikit pasai terkenan ni....ibu rasa benda ni pun dah jadi kat ibu n syawal kot...ke memang kitaran tumbesaran dorang...?????????
Syawal sekarang banyak perubahan ada kat diri syawal...yang bestnyer 2...kebanyakkan perubahan ada persamaan ngan diri abang sepupu syawal 2....sape lagi kalo bukan adam...hohhooho...
Antaranyer ialah...nie la...kes isap jari, masuk jari dalam mulut...semua banyak ikut adam...
sekarang ni pun dah mula nak tepuk2 ikut adam...dah la 2...gaya pun sama nagna adam lak 2 kan...hohohohoho....nak bukti x....meh sini, ibu buktikan....
tang...taarrraaaaaaaaaa....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Haaaa...nie la dier adam....sama x ngan gambar syawal kat atas..???????
masuk jari dalam mulut 2 jari...mesti punyer....nak tido pun sama sekarang...
aper yang bestnyer ibu tengok yang sama ngan perangai adam n syawal ni...sekarang pun syawal dah mula nak tido dalam buaian....nak meniarap...muka mesti nak telangkup kat bawah....konon meniarap arr...dalam buaian pun boleh...sama la cam adam...
adam pun tido cam2 kat dalam buaian...

Ni kire kes TERKENAN
kot..........
yeke????????????????
entahla...masa ibu prengnantkan syawal dulu...dari ibu start prengnant...sampai la adam lahir...sampaila ibu lagi sehari nak bersalin...ibu x penah putus jumpe adam pas keje...
mesti jumpe...walau lewat balik keje.....mesti datang jumpe adam gak...kecuali sabtu ahad...2 pun tengok gak klo x da pape weekend 2...ibu jumpe adam gak....yela umah ibu n umah adam x jauh....dah 1 blok....beza 4 tingkat dari umah ibu je...hohohoho....main2 ngan dier...pas2 adam lak suke nak tendang2 perut ibu time 2...tapi dier suke main2 ngan ibu lak kan...
2 la banyak perangai adam banyak turun kat syawal...waktu syawal lahir pun...syawal pun iras2 muka adam time mula2 lahir dulu...mmmmmm....
dah la 2...sekarang nie maktok dorang lak jaga dorang...
klo ibu nak sigung syawal...menangis beria je...macam teruk sangat...tp klo adam datang kaco2 muka dier sampai nak cakar...x la dier menangis...siap2 gelak2 lagi adala...mmmmm
memang macam 2 ke tumbesaran dorang atau memang ibu dah terkenan....

Isnin, 2 Ogos 2010

Giveaway 3 Jam Sahaja #4


Penat seharian uruskan BRP...so nak join GA lagi arini...
mmmmm.....
yang bestnyer GA ni lain dari lain tau...
syaratnyer...
Penyertaan dibuka pada Jam 3.00 p.m-6.00 p.m 2/8/10 sahaja..
mmm....lainkan...hohohoho...
n Cabutan untuk pemenang pun akan di cabut hari ini gak...
so...sesape nak join...g la klik kat SINI
cepat...cepat....

Anna's Birthday GA!


Walaupun arini BZ tahap gaban,.....ibu akan stay join Ga....menag atau x...terserah la...ada rezeki, ada la...so...marila reramai join GA ni...mmmm...hadiah menarik menanti anda...pantas...
nak tag....
ADAMNIGINA
jom join...tarikh tutup GA ni...10.08.2010...tarikh 2 syawal genap 5 bln...
untuk keterangan lanjut g la klik kat SINI

Give Away dari Exclusive Cotton Shoppe


Di pagi yang ceria nie...nak join Ga lagi ni...hopefully ada rezeki syawal dalam bulan ramadhan ni kan...so kepada sesape yang nak join Ga ni..meh la reramai kiter terjah blog Tuantanah
ni...ye...
tarikh tutup Ga ni sehingga 08.08.2010
meh rapat2 kiter memeriahkan Giveaway ni...

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK