Yang DiSaYAngi

Selasa, 24 Ogos 2010

PREGNANCY MOMENT CONTEST -> 22/11/10

Arini..ibu still nak join contest yang di anjurkan oleh
http://only4contest.blogspot.com/
tajuk contest ni pun menarik tau...
nak tau cerita serba sedikit tentang pengalaman ibu mengandungkan syawal n lahirkan syawal...bile kenang2kan memang kelakar tau...terbayang-bayang je rasa tau...

ok la ni ibu time pregnantkan syawal tau...hoohoho...kecik kan perut ibu...

Haaaa..ni la ibu macam2 ada...start dari ibu tau ibu pregnant, time 2 23.07.2009(waahh egat tau pregnant bile...hoohoh)ibu rasa x sedap ati...ibu wat pregnancy test...pas2 waktu tunggu nak tau...addoooiii berdebar ibu tau...alih2 ibu tengok ada 2 line...so memang positif la...adddoooiiii...
ape lagi ibu menjerit, melompat-lompat bagitau abah yang ngah makan time ...tersembur abah tau...hohooho...dier pun turut melompat gak...hahahha...macam dapat durian runtuh lak...
time 2 terus ibu nak pk kan nama baby...waahh gitu, walhal x tau jantina lagi...masa ibu pregnantkan syawal...memang ibu aktif...

masa kandungan 4bln, ibu n kengkawan n abah g langkawi..saje nak cuti..pas2 x egat dunia klo ibu klo jumpe ngan kengkawan...riuh2 gitu...bergambar x egat dunia...melompat sana sini...macam x pregnant je kan...abah pun suke tgk ibu happy...n masa kandungan ibu 6bln, ibu boleh bawa syawal dalam perut g wat tarian cuti2 1 malaysia...waahhh/....x egat dunia tau...hohooho..
yang pasti ibu memang aktif tau waktu pregnantkan syawal...
sampaila ibu nak melahirkan syawal pun, ibu still aktif...riuh 1 opis ibu nak bersalin...siap berlari n gelak2 nak minta kebenaran g hospital...hohohoho...tapi x sakit pun time 2..memang kelakar kan...
tapi akhirnyer ibu selamat melahirkan syawal pada 10.03.2010 jam 18.25pm...hohohho...
rasa terharu je...ibu sayang sgt ngan syawal tau...


so camner ngan citer korang lak kan...so mari la ramai2 join contest ni...contest ni pasti emngimbau kenangan kiter semasa pregnant tau...
ibu nak tag...

ADAMNIGINA
MAMALYNA
MAMA ZHARFAN


Tarikh tutup lambat lagi...22.11.2010

Isnin, 23 Ogos 2010

Ka-Ching Nak Bg Duit Raya~!!



Ka-Ching PreLoved RAYA GIVE AWAY~
Sempena Raya yang bakal menjelma, Zila exited sgt2 nk buat GiveAway ni
Harap2 ade la yg sudi2 Join ye (^_^)

4 orang yang akan Zila pilih secara rawak untuk dapat
DUIT RAYA

so cepat2 g klik kat

Ka-Ching PreLoved