Yang DiSaYAngi

Jumaat, 1 Oktober 2010

Mmmmmm...sedapnyer...TCRS


mmmm...yammi....
semalam ibu da Jamuan hari Raya KPM 2010 kat tempat ibu...malas la nak g, nak amik makanan pun berebut...nak tunggu PM n TPM lagi...mmmm...malas la...so ibu n kengkawan g la jamu selera kat...TCRS...hehehehehe...memang menarik arrr...dah lama ibu x makan kat sini tau...jom kiter layan pics...

Haaaa.....ni minuman yang ibu rasa 1st time ibu minum (IBU RASA).....
namanyer KUCHING 3 LAYER....
cam menarik je namanyer...ada rasa kuching ke..hehehhehe..ibu pun nak try arrr...
alih2....mmg menarik rupanyer...mmmm....bile di gaul2kan...openyer...rasa minum air teh ais je..hehehheheh....tertipu je.....

Ni kawan akak punyer...Ais Lemon Tea

Haaaa...ni la yang ibu n kawan ibu makan....
HOMEY BBQ CHICKEN RICE....
NI pulak kerabu mangga...tapi makan...adoi...pedas la pulak..mmmm


Ucapkan Tahniah Pada NURSYARINATUL SHIMA BT SAFIAI


Arini....01.10.2010....banyak betui 0 dan 1 tau arini...hahhahha....
nape kena uncapkan tahniah pada
NURSYARINATUL SHIMA BT SAFIAI????????????????????
Nape yee???????...

tapi sape dier....hehehehe.....
dier adalah kawan yang paling sengal + giler kat ops ibu...boleh di katakan kalo sape yang kawan ngan dier...mmmmmm....orang 2 pun giler cam dier gak..hahahahhaha...
tapi nape perlu ucapkan tanhiah pada dier...x kenal pun...heheheh...
tak kenal maka x cinta...x gitu...hehehhee....
banyak pulak ibu bebel ni tau...ibu nak ucapkan tanhiah pada dier coz setelah 8bulan berhempas pulas (dah macam due nak bersalin dah...hahahahhhaha)
dier akhirnyer dengan penoh kesabaran, dapat gak rumah kuarters kerajaan yang dier mohon setelah sekian lama....banyak betui dugaannye...lagi2 ngan kerani yang namanyer MINA...hehehhe...dah naik phobia dah kawan ibu ni....hehehehhe...mana x nyer asal call je, suara MINA 2....mmmm.....
ok la jom kiter close up ckit sekitar umah dier yang baru di terjah tengahari tadi...




IBu suke ngan dapur dier....cantik tau....dah macam kitchen dkat restoran je tau...heheheh...
ORDER PLZZ...hahhahahahha

Ni master bedroom nyer...kire dier punyer arrr...memang best la....dah la 2...mengadap hutan...sejuk je...menghijau..hehehehhe

Yang paling ibu jeleskan kat umah kawan ibu ni..mmmmm....UMAH DIER DA STORE TAU....geramnyer ibu...mmmmmm...ye arrr umah ibu x da tau...terpaksa arrr wat store sendiri..heheheheheh
Haaaa....yang last ibu sempat amik...pic toilet..heheheh...tiolet pun nak amik tau..heheheh...cantik bab tiles warna biru...I LIKE BLUE..hehehehhe...

Anyway..tahniah yee kak shima....setelah berpeluh menunggu..hehehehhe

Khamis, 30 September 2010

Banyak ke mainan nie?????

Arini...30.09.2010=khamis...ibu nak cerita sikit tentang syawal n mainannyer...MAINAN????????
banyak ke mainan syawal ni...mmmmmm......
boleh la daripada x da kan...tapi cian syawal main benda yang adam punyer je...(yang adam x mo main la)...hehehhehehe...nanti ibu beli kan....

ibu saja nak wat Playground Corner tok syawal main2 kan...bukan sorang diri je...tapi ngan adam la...ye arrr buat masa nie...adam la kawan baik bergusti n main2 syawal...bile syawal dah besar, nanti leh cari kawan baik2 tau...tapi jangan lupakan adam...teman sepermainan kamu...hohohohoho...

ok kat sini ibu nak bagitau mainan2 syawal yang ibu rasa leh wat playground corner syawal la...nak tengok x????
jom kiter layan pics yang ibu sempat snap sebelum syawal rasmi..(tapi sebenarnyer, sebelum palyground syawal siap n syawal rasmi, ibu dah rasmi dulu dah...heheheh...jgn mara aa sayang)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
taaaarrrraaaaaaaaaa.....

ni tok syawal mula kenal huruf...(walaupun orang slaloo kata, kecik lagi anak 2, x paham lagi, tapi ibu nak ajar syawal dari sekarang, kang biler dah besar, dah liat nak ajar lak,....hehehhehe...tapi syawal memang teruja mula2 dier nampak huruf 2..ehheheheh)


Tengok, ni la playmat syawal yang ibu n abah belikan..mmmm...siap ada corner tok syawal tau...

mmmmm.....ni je la barang mainan syawal yang ada wat masa ni...x cam adam...mmmm....1 bakul besar 2...tapi x main pun, bile syawal, baru sibuk nak main2 tau...

Ni mainan yang paling latest ibu belikan tok syawal tau...hehhehhe
Hhhaaaa....ni la playground corner tok syawal main2 tau..hehehehhe....
maaf la syawal, ibu x beli banyak mainan syawal...nanti ibu beli mainan syawal lagi, leh main ngan adam tau...tapi ibu n syawal kalo bosan dok uma, kami suke g naik g umah adam(ADAMNIGINA)...ibu tengok TV kat umah adam..n syawal main la sorang2/....adam tukang kacau n menyebok jee....tapi syawal suke ngan umah adam, bab umah adam, banyak mainan...kalo duduk umah adam, dier diam jee...main kat playmat kt umah adam 2...hehehheheh....sampai dier letih, baru dier bising, nak tido la, nak minum la...hehehhehe...
tapi lately ni, syawal memang teruja ngan playground baru dier..hehhehe...thanks syawal...sebab teruja ngan aper yang dah ibu n abah wat...