Yang DiSaYAngi

Khamis, 7 Oktober 2010

Macam dah Siap...tapi mana hasilnyer...

Arini...still pasai entry kerja...kerja...mana x nyer....adoiiii banyak 1 hal...dah 2.....agak kucar kacir sikit la...but still ok....
tapi yang ibu cam sengal pepetang buta ni...hehehehheh....
ibu macam buat keje yang di tanggung dari pagi tadi, tapi cam x da hasill...nape lak cam2...????

hehhehe....ye la...ibu dah wat...tapi bila dah settle...cam x settle je lagi...hhehehhehehhe....
mmm.....kire cam x da hasilnyer la kan...hehheheh...adoi....

walhal ibu dah wat dah semua...
mmmm...pening ibu....

insyallah esok hari, hari yang bagus untuk ibu.....ammminnnnnnn

Kerja...kerja...kerja....banyak.....


Arini....07.10.2010...setelah 4 hari mula menanggung kerja bagi pihak kawan ibu yang telah selamat melahirkan anak yang ke-2 pada sabtu lepas...ibu mula menanggung kerja kawan ibu yang terbengkalai selama dier sakit nak bersalin...x pela...egatkan ok la...sebab kerja ibu pun wat masa ni ok je...x heavy la sangat...boleh la sikit tumpu lebih kat kerja yang di tanggung...tapi alih2 tiba2 lak jadi banyak lak kerja ibu n x tau mana 1 nak wat....semua nak cepat..

Semalam ibu anta syawal g check up untuk 7 bulan...ibu masuk keje je pagi ni...addoooiii tambah2 serabut kepala otak ibu ni...mana x nyer...dah ada lak listing nama pegawai kat opis yang ibu jaga perkhidmatan nyer untuk siapkan bonus ari2 time nak raya ari2...mmmmm....dah tambah2 ngan keje tanggung 2...addoooiii...dah x tau nak wat mana 1...mmmm...

keje ibu ni bermusim....klo time banyak...banyak je....time x da keje...mmmm...sebaliknyer.....

2 yang nak blogwalking pun kejap2 je....nak tinggal jejak pun x sempat...nak join GA atau Contest lagi la kan...ni pun ibu curi2 taip..hehehhehe


ok la...nanti ibu citer lagi k...ibu nak sambung keje k...adios semua...

Rabu, 6 Oktober 2010

MAgika.....Magika...MAAAggiikkkaaaa....!!!!!!!!!!!!!!!!


Apa...meraung-raung x tentu pasai ni????????.....adooii....
magika...magika....dari tadi...hehehhehe...
x dapat tengok filem magika ke...?????
hahahahahhahahahahah...lawak arrrr ibu ni....

ok .....ok...ok...ibu nak citer sikit arrr..nape ibu nak magika x tentu pasai ni...egat ada magic kot...hehhehheh....bukan aper....ibu juz nak promote 1 butik yang di panggil BUTIK MAGIKA....
hehhehehhe...berbagai barang yang di jual dengan harga yang berpatutan kat butik 2...

so kepada kengakwan maya ibu sekelian alam ni...rerajin la terjah blog BUTIK MAGIKA ni tau...
(yang pasti bukan blog ibu...tapi blog member ibu tau...)
orang nak memulakan perniagaan ni...kiter sebagai rakan kn arrr sokong kan..hehhehehhe....
jangan lupa tau...mana la tau kan....nanti BUTIK MAGIKA wat contest atau GA...kiter yang terjah pun senang hati kan...hehehheheh
haa.....ni la dier....
dalam renovation lagi tau...
v
v
v
v

v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
so...jom arrr kiter pakat ramai2 g terjah di....

http://butikmagika.blogspot.com/


Isnin, 4 Oktober 2010

Adam's 1st Besday GA by ZuraZari


ARini..ibu ada mood nak join GA @ Contest...so ibu pun nak gak join GA yang dianjurkan oleh

Zari's kasih

mmmm...menarik kan...hadiah menarik pun menanti pada yang join GA ni tau...
jom...ramai2 join....

ibu pertaruhkan pic syawal ngan steringnyer...siap berdialog nak bawa abah g jenjalan...
hehehhehe...comey syawal ni tau...

so sesape nak join...g la klik kat

SINI

Hadiah menarik para peserta yang join GA ni tau...hehehehheh
tarikh tutup 10.10.10

Syawal Di Pagi Hari....


Syawal di pagi hari yang indah...mmmmm....ye arrr ari ahad...mesti la nak landing2 kat umah lama2..kan..hehhee.....syawal pun sama gak...gaya dah macam penat sangat wat keje ni..hehehhe...
ni kire kes sebelum mandi la ni...adooii...dier punyer landing la...dah la baring atas bantal besar maktok..hohohohhho....siap minta nak tengok TV...paham ke sayang...awak 2 baru 7 bulan...dah sebok nak tengok TV....hehehhehe....merengek2...bile ibu bukak kan tV...mmmm....terus diam, tersadai kat ruang tamu 2...mmmm....
x caya..

jom kiter terjah Pics syawal ni...


Ni baru permulaan...egatkan nak mandikan dier..mmmmm...terus x jadi, tengok gaya dier camni...siap pegang gitar lagi..hehehhehe
tengok yang ni la..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Kan ibu kata....mmmmm.....dah tersadai dah kat situ...hehhehehhe...memang penat la 2...penat watpe sayang...2 la...ibu suruh tido wal....nak main saja...agaknyer kalo ada sepupunyer adam...mmmm...lagi x jadi tido agaknyer....

memang terbentang luas 2....

Hhhhaaaaaaaaaaaa......ni la yang sebetuinyer...hehehheheheh...memang kepenatan...hhohohohohoho....landing siap tengok TV 2....mmmmm....dah sah2 la karton...nasib baik abah syawal ngah tido lagi.....kalo x dier pun join skali...hehehhehehe.....

e2 la syawal di pagi hari.....mmmm...lagi2 weekend...mmm...ye arrr ibu n abah ada kan...heheheh...leh arrr landing lama2..ngan maktok, jgn harap nak layan sangat....adam lagi kan..heheheh...

yang penting...syawal maafkan ibu tau....amik pic syawal begini gayanyer..hehhehe,.....
jangan mara aaaaa...sayang...ibu sayang syawal...

Cik Bulat : Contest Gadis Sopan




Arini...04.10.2010..dah lama rasa cam x join Contest....so, arini...nak join contest la yang
dianjurkan oleh

Cik Bulat

mmmm....menarik tau contest dier.....Gadis Sopan...so rasa nak join la...bab rasa diri 2 cam sopan gak..heheheheh...
so...ai nak pertaruhkan pic ni..mana tau ada rezeki kan,....so ni la dier...

Suraya Sopan..hehehehhe....
Time ni memang rasa diri 2 sopan..heheheh...so sesape nak join...
g la klik kat

SINI...

Tarikh tutup 11.10.2010

Jumaat, 1 Oktober 2010

Mmmmmm...sedapnyer...TCRS


mmmm...yammi....
semalam ibu da Jamuan hari Raya KPM 2010 kat tempat ibu...malas la nak g, nak amik makanan pun berebut...nak tunggu PM n TPM lagi...mmmm...malas la...so ibu n kengkawan g la jamu selera kat...TCRS...hehehehehe...memang menarik arrr...dah lama ibu x makan kat sini tau...jom kiter layan pics...

Haaaa.....ni minuman yang ibu rasa 1st time ibu minum (IBU RASA).....
namanyer KUCHING 3 LAYER....
cam menarik je namanyer...ada rasa kuching ke..hehehhehe..ibu pun nak try arrr...
alih2....mmg menarik rupanyer...mmmm....bile di gaul2kan...openyer...rasa minum air teh ais je..hehehheheh....tertipu je.....

Ni kawan akak punyer...Ais Lemon Tea

Haaaa...ni la yang ibu n kawan ibu makan....
HOMEY BBQ CHICKEN RICE....
NI pulak kerabu mangga...tapi makan...adoi...pedas la pulak..mmmm


Ucapkan Tahniah Pada NURSYARINATUL SHIMA BT SAFIAI


Arini....01.10.2010....banyak betui 0 dan 1 tau arini...hahhahha....
nape kena uncapkan tahniah pada
NURSYARINATUL SHIMA BT SAFIAI????????????????????
Nape yee???????...

tapi sape dier....hehehehe.....
dier adalah kawan yang paling sengal + giler kat ops ibu...boleh di katakan kalo sape yang kawan ngan dier...mmmmmm....orang 2 pun giler cam dier gak..hahahahhaha...
tapi nape perlu ucapkan tanhiah pada dier...x kenal pun...heheheh...
tak kenal maka x cinta...x gitu...hehehhee....
banyak pulak ibu bebel ni tau...ibu nak ucapkan tanhiah pada dier coz setelah 8bulan berhempas pulas (dah macam due nak bersalin dah...hahahahhhaha)
dier akhirnyer dengan penoh kesabaran, dapat gak rumah kuarters kerajaan yang dier mohon setelah sekian lama....banyak betui dugaannye...lagi2 ngan kerani yang namanyer MINA...hehehhe...dah naik phobia dah kawan ibu ni....hehehehhe...mana x nyer asal call je, suara MINA 2....mmmm.....
ok la jom kiter close up ckit sekitar umah dier yang baru di terjah tengahari tadi...




IBu suke ngan dapur dier....cantik tau....dah macam kitchen dkat restoran je tau...heheheh...
ORDER PLZZ...hahhahahahha

Ni master bedroom nyer...kire dier punyer arrr...memang best la....dah la 2...mengadap hutan...sejuk je...menghijau..hehehehhe

Yang paling ibu jeleskan kat umah kawan ibu ni..mmmmm....UMAH DIER DA STORE TAU....geramnyer ibu...mmmmmm...ye arrr umah ibu x da tau...terpaksa arrr wat store sendiri..heheheheheh
Haaaa....yang last ibu sempat amik...pic toilet..heheheh...tiolet pun nak amik tau..heheheh...cantik bab tiles warna biru...I LIKE BLUE..hehehehhe...

Anyway..tahniah yee kak shima....setelah berpeluh menunggu..hehehehhe

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK