Yang DiSaYAngi

Jumaat, 8 Oktober 2010

Popia...Popia...popia...MAMALYNA


Arini....08.10.2010......lagi dua hari syawal cukup 7 bulan....ehh...eh....ape kena mengena lak ngan syawal lak ni...ni bukan nak citer pasai syawal la...ni nak pasai....
MAMALYNA

eh...nape lak ngan mamalyna..?????????
siapa yang kenal ngan mamalyna tau nape ibu nak cite pasai dier...
kerana...heheheh....mamalyna ni peniaga tegar Crab Stick Popia...hehhehehhe...
kat dunia blogger atau...kat mana2 la yang dier rasa dier ok nak jual kan..hehheheh...

Ini untuk kali ke-2 ibu membeli-belah ngan mamalyna setelah kali pertama ibu beli ngan mamalyna (heheheh...ibu lupa la nak post kat N3...heheh)
ni baru ibu nak post N3 pasai popia mamalyna ni..

so ni la crabstick popia yang ibu beli kat MAMALYNA tau




bayak kan...memang la....sebab 2 paket untuk akak ibu...ADAMNIGINA

heheheh...siap ada duit baki lai tau...hohohoooho
YAng bestnyer...mamalyna baik hati siap bagi paper bag lagi...mmm...dah macam beli kat restoran lak...

so aper pun....TQ MAMALYNA....nest time..insyallah, ibu order lagi tau...

Khamis, 7 Oktober 2010

Macam dah Siap...tapi mana hasilnyer...

Arini...still pasai entry kerja...kerja...mana x nyer....adoiiii banyak 1 hal...dah 2.....agak kucar kacir sikit la...but still ok....
tapi yang ibu cam sengal pepetang buta ni...hehehehheh....
ibu macam buat keje yang di tanggung dari pagi tadi, tapi cam x da hasill...nape lak cam2...????

hehhehe....ye la...ibu dah wat...tapi bila dah settle...cam x settle je lagi...hhehehhehehhe....
mmm.....kire cam x da hasilnyer la kan...hehheheh...adoi....

walhal ibu dah wat dah semua...
mmmm...pening ibu....

insyallah esok hari, hari yang bagus untuk ibu.....ammminnnnnnn

Kerja...kerja...kerja....banyak.....


Arini....07.10.2010...setelah 4 hari mula menanggung kerja bagi pihak kawan ibu yang telah selamat melahirkan anak yang ke-2 pada sabtu lepas...ibu mula menanggung kerja kawan ibu yang terbengkalai selama dier sakit nak bersalin...x pela...egatkan ok la...sebab kerja ibu pun wat masa ni ok je...x heavy la sangat...boleh la sikit tumpu lebih kat kerja yang di tanggung...tapi alih2 tiba2 lak jadi banyak lak kerja ibu n x tau mana 1 nak wat....semua nak cepat..

Semalam ibu anta syawal g check up untuk 7 bulan...ibu masuk keje je pagi ni...addoooiii tambah2 serabut kepala otak ibu ni...mana x nyer...dah ada lak listing nama pegawai kat opis yang ibu jaga perkhidmatan nyer untuk siapkan bonus ari2 time nak raya ari2...mmmmm....dah tambah2 ngan keje tanggung 2...addoooiii...dah x tau nak wat mana 1...mmmm...

keje ibu ni bermusim....klo time banyak...banyak je....time x da keje...mmmm...sebaliknyer.....

2 yang nak blogwalking pun kejap2 je....nak tinggal jejak pun x sempat...nak join GA atau Contest lagi la kan...ni pun ibu curi2 taip..hehehhehe


ok la...nanti ibu citer lagi k...ibu nak sambung keje k...adios semua...

Rabu, 6 Oktober 2010

MAgika.....Magika...MAAAggiikkkaaaa....!!!!!!!!!!!!!!!!


Apa...meraung-raung x tentu pasai ni????????.....adooii....
magika...magika....dari tadi...hehehhehe...
x dapat tengok filem magika ke...?????
hahahahahhahahahahah...lawak arrrr ibu ni....

ok .....ok...ok...ibu nak citer sikit arrr..nape ibu nak magika x tentu pasai ni...egat ada magic kot...hehhehheh....bukan aper....ibu juz nak promote 1 butik yang di panggil BUTIK MAGIKA....
hehhehehhe...berbagai barang yang di jual dengan harga yang berpatutan kat butik 2...

so kepada kengakwan maya ibu sekelian alam ni...rerajin la terjah blog BUTIK MAGIKA ni tau...
(yang pasti bukan blog ibu...tapi blog member ibu tau...)
orang nak memulakan perniagaan ni...kiter sebagai rakan kn arrr sokong kan..hehhehehhe....
jangan lupa tau...mana la tau kan....nanti BUTIK MAGIKA wat contest atau GA...kiter yang terjah pun senang hati kan...hehehheheh
haa.....ni la dier....
dalam renovation lagi tau...
v
v
v
v

v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
so...jom arrr kiter pakat ramai2 g terjah di....

http://butikmagika.blogspot.com/


Isnin, 4 Oktober 2010

Adam's 1st Besday GA by ZuraZari


ARini..ibu ada mood nak join GA @ Contest...so ibu pun nak gak join GA yang dianjurkan oleh

Zari's kasih

mmmm...menarik kan...hadiah menarik pun menanti pada yang join GA ni tau...
jom...ramai2 join....

ibu pertaruhkan pic syawal ngan steringnyer...siap berdialog nak bawa abah g jenjalan...
hehehhehe...comey syawal ni tau...

so sesape nak join...g la klik kat

SINI

Hadiah menarik para peserta yang join GA ni tau...hehehehheh
tarikh tutup 10.10.10

Syawal Di Pagi Hari....


Syawal di pagi hari yang indah...mmmmm....ye arrr ari ahad...mesti la nak landing2 kat umah lama2..kan..hehhee.....syawal pun sama gak...gaya dah macam penat sangat wat keje ni..hehehhe...
ni kire kes sebelum mandi la ni...adooii...dier punyer landing la...dah la baring atas bantal besar maktok..hohohohhho....siap minta nak tengok TV...paham ke sayang...awak 2 baru 7 bulan...dah sebok nak tengok TV....hehehhehe....merengek2...bile ibu bukak kan tV...mmmm....terus diam, tersadai kat ruang tamu 2...mmmm....
x caya..

jom kiter terjah Pics syawal ni...


Ni baru permulaan...egatkan nak mandikan dier..mmmmm...terus x jadi, tengok gaya dier camni...siap pegang gitar lagi..hehehhehe
tengok yang ni la..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Kan ibu kata....mmmmm.....dah tersadai dah kat situ...hehhehehhe...memang penat la 2...penat watpe sayang...2 la...ibu suruh tido wal....nak main saja...agaknyer kalo ada sepupunyer adam...mmmm...lagi x jadi tido agaknyer....

memang terbentang luas 2....

Hhhhaaaaaaaaaaaa......ni la yang sebetuinyer...hehehheheheh...memang kepenatan...hhohohohohoho....landing siap tengok TV 2....mmmmm....dah sah2 la karton...nasib baik abah syawal ngah tido lagi.....kalo x dier pun join skali...hehehhehehe.....

e2 la syawal di pagi hari.....mmmm...lagi2 weekend...mmm...ye arrr ibu n abah ada kan...heheheh...leh arrr landing lama2..ngan maktok, jgn harap nak layan sangat....adam lagi kan..heheheh...

yang penting...syawal maafkan ibu tau....amik pic syawal begini gayanyer..hehhehe,.....
jangan mara aaaaa...sayang...ibu sayang syawal...

Cik Bulat : Contest Gadis Sopan




Arini...04.10.2010..dah lama rasa cam x join Contest....so, arini...nak join contest la yang
dianjurkan oleh

Cik Bulat

mmmm....menarik tau contest dier.....Gadis Sopan...so rasa nak join la...bab rasa diri 2 cam sopan gak..heheheheh...
so...ai nak pertaruhkan pic ni..mana tau ada rezeki kan,....so ni la dier...

Suraya Sopan..hehehehhe....
Time ni memang rasa diri 2 sopan..heheheh...so sesape nak join...
g la klik kat

SINI...

Tarikh tutup 11.10.2010