Yang DiSaYAngi

Jumaat, 15 Oktober 2010


Happy Bufday 2 U....
Happy Bufday 2 U....
Happy Bufday 2 Ibu Syawal...
Happy Bufday 2 U...

hhehehehheheheh
akhirnyer genap la umo ibu 2* tahun...hehehehhehe.....

di sebalik bufday ibu pada hari ni...ibu ada citer yang ibu rasa lucu sgt tau di kala bufday bakal menjelma...bagi ibu memang la kelakar...
semalam ibu b`borak ngan akak ibu (ADAMNIGINA)
sambil2tengok FB...dier gelakkan status ibu...ibu heran la nape ni..openyer...begini citer nyer....

ptg semalam ibu dpt panggilan dr abah syawal..pelik tau bile tanya ibu, "Sayang, saiz kasut awak saiz brape?"....hahahah...pehal lak tnya ibu cam2 lak kan...so, ibu pun ckp la saiz ibu....dier kt ok la....nape 2..nak bg hadiah la 2...hahahha...perasan ibu..so malam 2, akak ibu gelak2 tgk FB ibu....dier pun ckp ngan ibu yang abah pun da call dier petang 2 menanyakan saiz kasut ibu...hahahhahh...klakar kan abah ni....adooiii....saiz bini sendiri pun x tau ka...hahahahha




Selasa, 12 Oktober 2010

Korang Penah Ke Dapat Hadiah Besday Camni???

Aper pulak yang berbungkus ni....

Arini...12.10.2010...ibu nak citer cikit....
lagi 3 hari, genap la ibu 2+++++++ tahun....
mmmm...brepa lak besday ibu ni...hehehehhe....

so, ibu saja suke2 remind kat kengkawan opis ibu, besday ibu akan datang tau...

kire nak di jadikan citer...sorang kawan ibu....dah malas sgt dah nak dgr ibu remind..
(padan muka).....so, semalam kawan ibu ni cuti....

ibu x amik kisah dier nak cuti,....pegi lantak sama dier...hahahhahaha....

tetibe pagi tadi dier datang....ibu saja cakap kat dier....

"eleh akak...poyo saja...umah saya pun ada benda 2 kat umah.....aper la...hahahahha"

sekali dier datang kat ibu....dier kata...nah tok ko....ibu dah pelik....bila lak ibu minta dier beli aper2...hahahhaha....openyer hadiah tok besday ibu...hahahhah....siap bagitau harga lagi...
sengal kan......ibu apa lagi, terkezut la ibu...hahhahahah...gelak besar ibu....
belum besday ibu lagi...dah dapat hadiah...
unik lak hadiah 2...hahahahhaha....korang nak tau x aper hadiah yang ibu dapat....

jom kiter tengok sama2....


tengok, dari IKEA lagi tau...hahahhahahha...merah mak ngah gitu...
dah la x balut 2...hahahahha....memang gelak besar ibu ni....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

TAaaaaarrrraaaaaaaaaaaaaa.....................................................
Ni la dier...kawan ibu bagi ibu tong sampah...memang kelakar..hahhahahha.....

sekali lagi....TONG SAMPAH

hahahahahha.....

ibu x penah dapat hadiah sebesar ni....dah la 2...unik sangat tau....
saje ibu remind.....sebenarnyer ibu cam sedey...bab last year besday ibu...lagi 10 min nak masuk 16.10.2009, baru la abah wish kat ibu, e2 pun ibu yang cakapkan...hadiah pun x da...sedey je...mmmmmm....


agak2 this year, abah egat x besday ibu....ada hadiah ke???????



p/s : korang penah dapat hadiah camni...unik x????????????

Habit Ibu Syawal


Nape lak tunjuk kaki ni...mmmmmm....

ni kaki anak ibu lak...Syawal Yafiq...

Ibu sejak ada syawal ni....aibu ada habit ibu sendiri....ibu baru sedar benda ni...

ibu suka sangat cium kaki syawal, waktu syawal ngah tido tau...

kalo pepagi, nak g keje, syawal still tido, ibu x dapat cium pp n kepala syawal,

ni la keje ibu,.....ibu akan cium kaki syawal...aper kata orang....x dapat muka....kaki pun jadi la...hehehhehe......

tapi 2 la habit ibu tau...ibu rasa geram sgt tau....

pelik kan habit ibu....



p/s : korang da x habit masing...????????

7 bulan telah berlalu....


Arini....12.10.2010....dah 7 bulan telah berlalu....sekejap je rasa tempuh hidup sebagai seorang ibu n menjaga anak yang ibu sayang sangat ni.....
macam2 ragam syawal selama ibu jaga syawal ni tau....

yang terbaru ni....tentang syawal dah mula memanjat... (sebenarnyer dari umo dier 6 bulan lagi)
penat la ibu n abah tau.....asal jumpe aper saja...ada je nak memanjat....
mmmmm...

Tengok la ni....ni pun sebuk nak capai kamera tau....cuba la pose ckit...baru cun itu pic sayang...hehehheh....

ni yang terbaru tau....memanjat x egat dunia tau...
haaa....tengok...macam nangis kan...padahal...bising2 saja malam2...orang nak tido pun x senang tau....

kengkadang ibu risau tau....asik sangat jatuh....memang la macam 2...org akan kata...2 la perkembangan budak nak membesar...tapi kalo dah sehari 2 berkali-kali gak jatuh....x ke takut bunyinyer...syawal 2 kecik lagi....x tau camner dalaman dier kan...dah la 2 x serik lak 2...mmmm...

Yang terbaru, ibu dapat tau dari maktok syawal....petang semalam, masa maktok syawal ngah mandikan adam petang 2, maktok tengok, syawal tido nyenyak sangat dalam buai...x gerak pun...so, maktok pun ok la...pas2 x sampai 5min, maktok dengar bunyi syawal nangis...alih2 tengok dier kat....??????????????????
Rasanyer kat ner....???????????????

KAT BAWAH BUAIAN(THAT'S MEAN, KAT LANTAI).....
menangis la...salah sape 2...?????mesti la syawal...dalam buai pun dah macam anak ulat ...pusing sana sini....nak tidokan pun susah...adoiiii....

mana x buasnyer...mmmmmmm....

Ibu harap syawal sihat senantiasa....bila besar, jaga ibu n abah tau...

Isnin, 11 Oktober 2010

Study...Study...Study....arrggghhhh...otak beku

Arini...11.10.2010...semalam genap 7 bulan syawal bersama ibu n abah hidup di muka bumi ni...hehehehe...eh..eh...eh...aper yang ibu ngarut citer pasai syawal ni...walhal tajuk N3 lain citernyer....heheheh....

MMMmmmmmmm.....

Dari arini, selama seminggu, ibu kenala bertungkus lumus menjadi seorang pelajar balik semula....dah beku otak, camner gaya ibu study dulu...huhuhuhu....
ni ibu kn la study...bab x lama lagi, ibu exam sabtu ni...mmmmm....ibu dah lupa dah ni cara2 study kat politeknik dulu...hahahhaha...pada hal baru 5 tahun ibu tinggal poli....heheheheh....

wahai rakan2 blogger yang di kasihi...walaupun ibu BZ nak study...ibu x kan lupa kengkawan ibu yang update blog masing2...n ibu x kan lupa gak untuk jengah blog kengkawan ibu ni...mmm...walaupun BZ kan...heheheheh....

so, kengkawan alam maya ibu ni....doa2 kan lah ibu selamat menjawab dengan lancar ammmiinnnn....harap2 lulus la....


PTK....i`m coming.....