Yang DiSaYAngi

Jumaat, 22 Oktober 2010

pelik..nape tak boleh

Arini...22.10.2010...dari semalam lagi ibu pelik tau...nape kat opis ibu x leh nak upload pics tok post kat N3 ibu ni...mmmm....

geram pun ada,....mmg la klo kat umah boleh...tapi...asik berebut ngan abah...penat la ibu...klo lat opis, x da sape nak kaco kan...mmmm...

nape ye...ada sape2 boleh bantu x???

Khamis, 21 Oktober 2010

"Sape nak hadiah free dari Paris?



1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog
www.nadiafarahida.blogspot.com. (DONE)


2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.(DONE)

3. menjadi follower blog ni.(DONE)

4. tag 3 org blogger
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!(DONE)

ibu nak tag kat

MAMALYNA
MY NEW LIFE
KAK YONG(DOT)COM


5. dan last sekali,
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye.(DONE)

jom pakat ramai2 join GA ni tau....tarikh tutup 20.11.2010

jon klik kat SINI

Isnin, 18 Oktober 2010

Mini Giveaway Kakyong[dot]com


Syarat-syarat :
(a). Blogger dari Malaysia/Singapura/Brunei - (DONE)

(b). Follow blog kakyong[dot]com dan Syamila Design- (DONE)

(c). Masukkan blog kakyong[dot]com dan Syamila Design dalam bloglist kalian- (DONE)

(d). Klik kat link INI.. klik tau, ... ;)- (DONE)

(e). Tampalkan banner di side bar & mesti ade backlink ke n3 ini (jika rajin buat n3.. silakan)
- (DONE)


hadiahnya :
Kategori A : 2 customize watermark >> 1 dari kakyong[dot]com dan 1 dari Syamila Design
Kategori B : 2 customize signature

untuk keterangan lanjut, g la klik kat
SINI

tarikh tutup 31.10.2010

Syawal cakap: "abah, ibu..jom jenjalan"


"Abah, ibu jom g jenjalan..."
eh syawal...bukan jenjalan naik bakul la...x muat ibu n abah...jom kiter naik kete abah...


mmmm...ni baru betoi g jenjalan....
"syawal nak jalan sendiri la abah..syawal nak g kat ibu"
"mana boleh syawal jalan sendiri...nanti jatuh tau..."


"Ibu...syawal datang....


"ibu syawal dah nak sampai kat ibu...jangan tinggal syawal...."



"Yeee...dah sampai kat ibu...tapi sowi ibu...syawal x perasan kamera la..hehehehe"
"apa la syawal ni...bucuk"


"sebagai denda...ibu cium syawal banyak2...mmmmuuuuuuuaaaaahhhhhhhhhhh"

"bagi abah amik gambar ngan syawal...ibu cepat la amik gambar kami...mmmmm"
"ibu syawal n abah sama x?"

"boleh la sayang...."

e2 la perbualan kami bertiga...hahahahahhahah
(i wish....kalo syawal dah boleh cakap time ni...hehehehe)

Ahad, 17 Oktober 2010

PAPA & BABY CONTEST ! !

Arini...ibu nak ada rasa rajin nak join contest yang di anjurkan oleh

1) Terbuka kepada semua bloggers yang beralamat di Malaysia..
Bagi bloggers yang dok overseas jangan sedih, masih boleh join.. Janji ada alamat yang sah kat Malaysia yer..(DONE)

2) Buat satu entri pasal Contest ni..
Jangan lupa letak banner (Daddy & Dania) tue kat dalam entri & sidebar blog anda..
Sila pastikan link back....(DONE)

3) Upload hanya SEKEPING gambar PAPA bersama Baby mereka..
(Umur Baby mestilah dalam lingkungan 0 hari - 5 Tahun)..(DONE)

4) Sila nyatakan sekali Nama Papa, Nama Baby dan Umur Baby.....(DONE)

5) Akhir sekali, sila letak Blog Badge Cute Mum di SideBar blog yer.....(DONE)

6) Complete semua, tinggalkan komen di entri ini.....(DONE)
NAMA PAPA : Mohd Yaakob Bin Ahmad
NAMA BABY : Syawal Yafiq Bin mohd Yaakob
UMUR BABY : 7 Bulan
Jom Pakat ramai Join Contest ni...pepehal g la klik kat
Tarikh tutup 14 November 2010(e2 bufday abah syawal 2)