Yang DiSaYAngi

Ahad, 7 November 2010

:. KONTEST GAMBAR PALING LUCU .:

Arini terasa bagaikan dah lama x join comtest atau GA yang member Blogger wat ni...mmmmm....so arini...terasa bagai nak join...so arini Ai nak join
ada la lately ai ada picx yang ai rasa lucu arrr kot...hahahha...
so tanpa buang masa ni haa...picx yang ai kata 2..
taaadddddaaaaaaaaaaaa........
Gambar sendiri la pulak...ahhahah...
ni time ai ngah tunggu member berbelah bagi nak beli TV ke x nak....so dlm kebosanan, adalah picx ni..hahhahah...member2 ai tengok ramai yang kata dah jadi mak orang pun masih lg perangai macam dolu time belajar...hoohhohoo...
ape pendapat puan penganjur...cukup syarat ke.???????
so untuk keterangan lanjut g la klik kat
tarikh tutup 01.12.2010

sebelum 2....ai nak tag kat

ADAMNIGINA
MAMALYNA

Khamis, 4 November 2010

Surprise!!!!!!!!!!!!!!!

Eh...sape lak mamat kat atas ni..hahahhah...ni la abah syawal...hencem x?????...yela...slaloo ibu n syawal je yang slaloo amik tempat kat N3 ni kan...so kasi can la kat abah yee...
Arini...04.11.2010...opis pun x ramai yang datang...nak sambut deepavali gak 2...hehehheh..
ibu dpt call dari abah minta ibu edit picx ibu, abah n syawal...kire 1 family la ni kan...hehehhe...
ibu pun heran, nape lak nak suruh wat cam2 kan...atas arahan suami tersayang...ibu turutkan...
ibu pun pelik...openyer...ni haa...dier nak kasi....
SURPRISE>>>>>>>>>>>>>>
v
v
v
v

Asal lak paper bag pos laju lak ni...mmm...lagi wat ibu teruja tau...
jom kiter tengok aper yang ada lagi...
v
v
v
v
v

Sampul??????????????????
ni ke surprise nyer...mmmmm....pelik ni...jom kiter ke bawah lagi...
v
v
v
v
v
v
v
v



ape lak yang banyak2 ni..mmmmmmmmmmmmmmm
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ni haaa....hehehhe....setem yang ada muka ibu, abah n syawal...hehheheh...
memang terkezut ibu tau...
tapi pelik camne muka kami sekeluarga leh ada dlm setem lak ni...mmmmmmmm...
abah citer yang tempat dier ada wat karnival buku....so ada la pos malaysia wat
banda alah ni
so abah wat la untuk wa t kenangan...
at least ada la muka kami terpampang kat atas setem 2...hehhehehhe...

ni hadiah dari kengkawan abah kasi kat abah untuk kenangan..

tengok...abah pun sebok nak menyelit tau....


ni kawan abah...kak linda...ibu pun knl tau

so pesanan kepada abah...
"thanks sayang wat kejutan camni..terkezut mak tau...hehheheh....teruja n happy sesangat...luv u...mmuuuaahhhhhhhhhh"

Selasa, 2 November 2010

Hari Yang Renyai...Mood yang mendung...

Arini...02.11.2010...di sebabkan ibu x leh nak upload picx tok N3 ibu ni...(wat kat opis...biasa arrr)
so ibu nak citer hari ni walaupun kat luar sana hujan renyai + lebat....
hati ibu ni yang di hujani perasaan mendung ni...mmmmm...

dah nape lak ibu nak hati mendung2 ni..

Sebelum ni ibu ada bagitau kat kengkawan ibu ni yang syawal dalam proses nak tumbuh GG...mmm...e2 perkara biasa bagi budak nak membesarkan mmm......
ibu x kisah...tapi bagi ibu syawal dah terlalu lama sakit....demam pun turun naik...ibu pun turun naik g klinik n Emergency lagi....cam x da hasil pun...mmm...alahai...
ape yang teruk syawal ni..??????sakit per??????????

Syawal demam + selesema(hingus banyak kuar) + mata bertaik mata(dah x hensem dah mata anak ibu) + batuk (batuk ni teruk tau)....

2 yang jadi kat syawal skrang....
sekarang demam syawal dah kebah...dah x panas dah...setelah macam2 ibu wat...siap taruk ubat punggung lagi...

sekarang yang teruk ibu g jumpa doktor ari2...tekak syawal merah n tonsils bengkak...Ya allah...sedeynyer ibu dengar...naper x bagi semua sakit 2 kat ibu...mmmm....nape pada syawal...bagi la pada ibu...ibu rela terima...mmmmmmm.....

so ibu ada tanya kat kengkawan n akak ibu ADAMNIGINA....camner nak hilangkan sakit 2....tonsils bengkak..takut ibu dengar..mmmmmm....dorang minta ibu bagi aiskrim vanilla pada syawal..bagi legakan tekak n tonsils yang bengkak 2...malam tadi ibu n abah bagi syawal makan aiskrim...bukannyer mau sgt...kn gah2 dier ngan nenen baru dier bukak mulut n ZZZAAAASSS
abah suap syawal....terkebil-kebil gak mata syawal ni...

tapi macam x da hasil gak...batuk syawal lately ni, malam2 ni asik batuk teruk + panjang je...adala dalam 2 3 min....mmmmmmmmmsampai ibu pun takut dengar syawal batuk sampai muka merah2...adooiiii...pas2 biasa arrr kalo dah batuk panjang 2.....mestila hingus mula nak meleleh kan...mmmm...

syawal pun lemah je...ibu egat tinggal ngan maktok semalam, dah ok...tapi still sama...demam dah kebah...tap i yang buat syawal flat 2...sebab batuk dier la 2..mmmm...
syawal pun tido je....meniarap je..nak dekat ngan ibu je...5 min jaga...5 in tido balik..ulang2 la cam2....mmmmmmmm.......

biler syawal nak sihat ni sayang..mmmmm.....ibu x suke la dengar batuk syawal lately ni....
dah nak masuk 2minggu dah macam ni...mmmmm....


IBU RINDU NAK TENGOK SYAWAL SENYUM BALIK NGAN IBU, MAIN2 MUKA IBU, N YANG PENTING NAK PANJAT DUDUK ATAS MUKA IBU....SYAWAL CEPATLA SIHAT SAYANG..

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK