Yang DiSaYAngi

Selasa, 9 November 2010

Bantulah wahai rakan2 blogger ibu....

Salam siaran pagi2 selasa 09.11.2010 nie...
arini ibu nak minta bantuan kengkawan maya ibu ni....tolongla ibu untuk menyempurnakan hari abah syawal pada 14.11.2010 ni...mmmmm....

macam la besar sgt gayanyer...macam x leh wat sensorang...

kalo yang len memang la leh buat sensorang...

tapi kalo nak PK hadiah nak bagi kat abah syawal ni...ibu ni lambat sikit arrr...

ape pendapat kengkawan semua...agak2 aper yang ibu patut bagi pada abah syawal sempena Bufday abah yang ke-2++++ (x yah tau kot...hehehhehehhe)

ibu kebuntuan ni kan...mmmm....

adoi...gamat kok....ibu baru terperasan yang bufday abah syawal ni this week...

last call.."THIS WEEK"..

camner ni....ibu memang dah rancang nak kuar jenjalan ahad ni...kena la bufday abah jatuh ahad ni...so leh la celebrate sekali kan...mmmm....

tapi 2 la hadiah 2 yang membuntukan ibu ni...mmmmm....
tolong....wahai kengkawan blogger ibu ni...

bantula kawan mu ni.....

p/s : yang penting ahad ni...ada kek n hadiah...heheheheh

Isnin, 8 November 2010

1st Year Give Away Qistina

Arini...ibu nak join 1 lagi Ga yang di anjurkan oleh
puan penganjur ni kawan ibu waktu kat sekolah....ibu jumpa balik puan penganjur pun dalam dunia blogger ni la...mmmmm....ada baiknyer kan dunia blogger ni kan...hehheheheh...
selama ni puan penganjur ni dah remind ibu join...memang niat di hati nak join....tapi mengenangkan asik kn berebut ngan abah syawal + kat opis pun ssh nak upload picx kan....so agak lambat la ibu join...
BUT I`M STILL JOIN K =))
memandangkan esok last day ibu nak join gak...
untuk keterangan lanjut g laklik kat PUANPENGANJUR
tarikh tutup 09.11.2010
ibu nak tag 2 org...
ADAMNIGINA
CUTE MUM

Ahad, 7 November 2010

:. KONTEST GAMBAR PALING LUCU .:

Arini terasa bagaikan dah lama x join comtest atau GA yang member Blogger wat ni...mmmmm....so arini...terasa bagai nak join...so arini Ai nak join
ada la lately ai ada picx yang ai rasa lucu arrr kot...hahahha...
so tanpa buang masa ni haa...picx yang ai kata 2..
taaadddddaaaaaaaaaaaa........
Gambar sendiri la pulak...ahhahah...
ni time ai ngah tunggu member berbelah bagi nak beli TV ke x nak....so dlm kebosanan, adalah picx ni..hahhahah...member2 ai tengok ramai yang kata dah jadi mak orang pun masih lg perangai macam dolu time belajar...hoohhohoo...
ape pendapat puan penganjur...cukup syarat ke.???????
so untuk keterangan lanjut g la klik kat
tarikh tutup 01.12.2010

sebelum 2....ai nak tag kat

ADAMNIGINA
MAMALYNA