Yang DiSaYAngi

Sabtu, 4 Disember 2010

Benarkah MM Raziff Dipulau Peserta Lain?


Apabila seseorang itu sudah berada di puncak, pelbagai dugaan yang bakal ditempuhi. Lebih-lebih cabaran yang boleh membuatkan seseorang itu rasa tertekan dan hilang arah. Kalau tak dapat kawal, memang boleh jadi gila.

Inilah yang terjadi pada salah seorang peserta Mari Menari yang sentiasa mendapat markah tertinggi baik dari juri profesional dan undian peminat, siapa lagi kalau bukan MM Raziff.
Murai Batu diberitahu, pasangan ini hampir terduduk apabila mereka mendapat tahu ada seorang peserta yang sudah tersingkir telah melemparkan cerita fitnah terhadap Raziff dan isterinya, Alia.

Dengarnya, disebabkan perkara ini juga, peserta yang masih tinggal dan sama-sama berjuang dengan MM Raziff mempercayai kata-kata dusta yang telah dilemparkan pasangan yang tersingkir berkenaan. Siapakah pasangan mulut jahat ini?
Murai Batu difahamkan ada peserta tidak mahu bertegur sapa dengan Raziff dan Alia. Hai kenapa macam tu pulak?

Senang cerita, walau sebaik mana Raziff dan Alia melayan peserta yang tinggal, mereka tetap menganggap pasangan ini sebagai pasangan yang telah menipu dengan memainkan taktik kotor.
Dia orang tipu apa ye?

Menurut sumber Murai Batu, MM Raziff dikatakan telah pun dipulau peserta lain sehingga membuatkan Alia tiada mood untuk bertanding lagi. Ish jangan macam gitu dik..Ini baru sikit.
Dalam pada itu, mengenai pasangan yang tersingkir yang menjadi dalang menyebarkan cerita fitnah ini, rupa-rupanya dia sudah lama mahu memasang perangkap kepada Raziff yang mana sejak dia mendapat tahu pasangan Raziff dan Alia ni pandai menari.
Kalau tak silap Murai Batu pasangan tersebut telah melemparkan kata-kata seperti: "Tunggulah nanti bila aku keluar, aku akan canang satu Malaya siapa engkau sebenarnya,"...ish, ish, ish..dahsyat sungguh kan kata pasangan ini.

Namun, bila difikirkan semula, apakah punca sehingga menyebabkan pasangan ini dan yang lain dengki serta busuk hati dengan MM Raziff? Kalau nak kata pasangan ini ada latar belakang sebagai penari profesional, Murai Batu sama sekali tidak mempersetujuinya.
Yelah...Setahu Murai Batu, selain pasangan Raziff, ada beberapa pasangan lagi yang pernah menjadi penari profesional. Siap pernah jadi penari kebudayaan di Istana Budaya lagi. Kalau tak silap Murai Batu pasangan yang pernah bergelar penari profesional adalah MM Zarin, MM Fahmi dan MM Ariz.

Jadi, Murai Batu harap kepada pasangan yang masih lagi ada dalam pertandingan ini, janganlah anda bermasam muka dengan MM Raziff. Murai Batu tahu semua dalam keadaan tertekan dan mahu menang. Pun begitu, sebagai pesaing..kita perlulah bersaing secara sihat..Itu baru menang dengan ada maruah.
p/s : cian dorang...nak wat camner kalo dorang dah terrer kan...mmmm
x kan kena wat2 x terrer kan...
itu la adat kalo dalam program realiti...semuanyer drama....drama...drama...mmmm

Credit to : MURAIBATU

Thankz a lot 2 Mrs Fiza's Blog....

Salam Siaran...
Kembali bersiaran semula malam ni selepas abis tengok Mari Menari...
mmmm...peserta malam ni mmg dapat lagu best n tarian pun feeling giler....
dah..dah x mo citer pasai ni...tajuk N3 lain...lain lak ibu citer nnt...

Ok arini ibu nak Thanks bebanyak kat MrsFiza'sBlog
la dah sudah..nape lak terima kasih bebanyak kat MrsFiza'sBlog ni...?????????

mesti kalo MrsFiza'sBlog baca N3 ibu ni, mesti pelik...(baca ke??????????)


antara sebabnyer kenapa...adalah...
sebab ibu ngah runsing nak selesaikan problem ni....so, setelah blogwalking...akhirnyer ibu jumpe jalan penyelesaian tau...

nak tau ke ape problem ibu sampai kn minta tulun MrsFiza'sBlog yang x tau pun ibu minta tulun...hehhehehehhe...


ni la problemnyer...


Nampak x problem ibu...adoi....teruk betoi...x macam mak org punyer meja tau...adoi...mmg ibu sejak ada syawal ni agak x da masa nak kemas2 ni semua...2 baru meja...kalo bilik n yang lain2 x tau la...(x yah tengok la...hehheheh)mana x nyer ibu ngan syawal lagi...En asbeen lak asik tengok komputer baca komik...adoi...bosan ibu...nasib baik ibu dah paham En asbeen camni...


so dengan bantuan MrsFiza'sBlog ni ibu pun jumpe la jalan penyelesaian ibu nak kemas meja ni...

ni la jawapannyer...

v

v

v

v


v

v

v

v

v

v

v

v

v


v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


v



Tadaaaaa....picx kat atas 2 sebelum...sekarang dah kemas...thanks a lot kat MrsFiza'sBlog...

ibu tengok MrsFiza'sBlog pun alami problem yang sama...
so bagi ibu x salah kalo ibu pun turut nak join kongsi penyelesaian 2 bersama...mmmm...
puas tau ibu cari...ibu dapat tau...bile MrsFiza'sBlog ada kata yang dier cari kat cosway...
ibu pun sungguh ajak En asbeen g cosway kat alamanda...memang xda la...mmm..akhirnyer ibu dapat gak cari kat cosway P15...
nasib baik my mum ahli tau..hehehheh
so once again thanks 2 you MrsFiza'sBlog

Jumaat, 3 Disember 2010

MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY


Arini baru terasa Free sikit...bagaikan dah lama x bersiaran je...walhal selalu je buka blog ni...
biasa arrr kalo dah selalu berebut ngan en asbeen kan...
so arini ibu nak join GA yang di anjurkan oleh TOKEYPOPIA
ibu memang suka beli popia kat TOKEYPOPIA ni...
sedap menjilat jari...
tengok popia ada depan mata, di tangan...masuk mulut..tau2 abis kat dalam piring...
hahahhahahha...
memang terbaek wwooookkkkkkkkk...
so untuk keterangan lanjut g la klik kat SINI
tarikh tutup 15.12.2010...
mana tau ada rezeki ibu bulan ni...x yah arrr beli guna duit...tunggu
TOKEYPOPIA call, popia dag sampai...hehehheh...
insyallah...

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK