Yang DiSaYAngi

Khamis, 30 Disember 2010

Kecik Hati,..Bengang...



Dah sudah...ni nape lak ni...
Mekasih To Google....Credit to Pic...hehehheh...
Arni...30.12.2010...ai bukak blog berderet-deret citer hal Harimau Malaya tumpaskan Garuda..hahahha...semua citer 2...berduyun-duyun tengok..memang hot la news 2...
tapi petang yang x berapa indah ni ai nak citer kat kengkakawan blog (kire nak meluah rasa la ni)arini opis ai adakan jamuan semperna boss n "pilot opis" berpindah n bersara..ok la...so seksyen ai n kengkawan ditugaskan beli satay, amik kek yang ditempah oleh seksyen len (pemalas betui nak amik) n cari hadih n wrapping...
nak dijadikan citer ai n kengkawan bertungkus-lumus menyiapkan tugas ni....
so bile tibe majlisnyer dah settle semua tunggu nak ngap je...
ai n kengkawan yang 1 seksyen ni ok la...tunggu2 dorang ni yang kebulur ni amik makanan dolu...mmmm..sudahnyer kami yang x dpt aper yg kami beli tadi...aduyai bengang pun ada...ada kengkawan yang len amik banyak macam nak makan 1000 orang..walhal makan tok sorang je...
kwn ni kata amik byk2 tok kengkawan..yang kengkawan ni pun amikm banyak2 tok kengkawan...mmmmm....dah sudah aper pun x dpt...dpt tgk tray je la...mmmm...
sedey n kecik hati sangat...makan x egat orang belakang...paling pantang cam2...ai dolu kecik2 slaloo la cam2...pas kn sembur ngan my mum...x da la...alih...dah besar2 ni ai lak yg kn...mmmmm...dah macam 10 hari x mkn masing...bukan kengkawan je...boss yang tinggi jawatan pun sama....adoi....
nape la perlu makan begini lak gayanyer..mmmmm

Isnin, 27 Disember 2010

KorEaN Oh KorEaN...YoU'Re BeaUtiFuL......

Arini...27.12.2010 lagi beberapa hari lagi 2010 bakal meninggalkan kita semua dan 2011 bakal membuka lembaran baru untuk kiter semua untuk membuat yang terbaik dalam hidup...hehehehhe...dalam pada 2 ai rasa bagaikan dah lama giler x bersiaran dek kerana menguruskan tempat kat opis yang baru berpindah tempat...ngan g holiday cuti2 Malaysia..

pas2 ngan Bz tengok KOREANDRAMA Itu yang buat ai x sempat wat pape ngan blog ni..hehehe...


so i'm Back....


Ai nak tanya pendapat korang tentang citer yang ai sebut-sebut kan ni...

citer YOU'REBEAUTIFUL...Sekorang ngah hot kat 8tv




Kengkawan ai siap boss ai pun tgk gak citer ni..ahhahahahah.,...memang layan dorang citer ni...egatkan ai je yang tgk citer nie...hahahahha...
memang terbaek arrr citer ni...
ai pun dah meroyan dah tengok citer ni...asik teregat2 je...siap berangan ngan En Asbeen semalam usulkan nak g terbang g Korea...hahahhah...
gelak En Asbeen di buatnyer...hhahahah...siap minta kumpul duit taruk dalam tabung....mmmm
bayangkan RM10 utk 1 ari...hahahah...entah berapa hari2...siap bertahun berkira2...kalo 3 tahun dah capai 1K lebih..hahahah...berangan....berangan...berangan....

Cuba tengok mamat muncung ni...ai cukup suke ngan dier...mmg best wataknyer...
(adoi....cakap je la yang dier hensem...2 yang meroyan 2...hahahahha)



yang dua orang ni pun ai suke tau,....tapi lebih yang kat atas 2...2 yang pic yang atas lagi besar dari yang ni....
yang penting malam ni nak tengok lagi n dah siap pinjam DVD dah...