Yang DiSaYAngi

Selasa, 4 Januari 2011

AKtiViTi BefoRe AbiS 2010

Walaupun hari ini hari yang ke-empat dalam tahun 2011....tapi ibu ada citer yang ibu nak kongsi ngan kengkawan ibu kat sini aktiviti sepanjang penghabisan 2010...
sejak ada family baru ni...ibu n abah rajin la nak g jenjalan...x tau nape...gatai kaki agaknyer nak berjalan kot...so, di jadikan citer ibu n family en asbeen g la menghabiskan petih kat tempat yang best wat semua org...kawasan bebas cukai@free duty...hahhahahah...mana lagi...


LANGKAWI la......


so jom kiter layan jap picca yang sempat ibu n beberapa photografer yang x bertauliah amik picca ni...

maaf la...klo byk muka ibu jee......ibu ni suke jee tau nak interframe kat mana ada lensa kamera...

kalo x caya...boleh tanya En.Asbeen,...????????????


Ni...baru Sampai kat Jetty Kuala Kedah n On Da Way sambil tengok laut+pening+x mandi lagi

=nak ke langkawi la...tenok muka ibu...memang kelat la ...syawal pun dah x reti duduk diam dah...but at least syawal x wat hal@sakit sepanjang kat sana...alhamdulillah...


Ni sempat je snap kat depan koridor kondo..sementara nak tunggu masuk kondo...dah sampai lama...tapi x dpt masuk akibat housekeeper x siap kemas lagi...

ni ibu n syawal kat beca(betoi ke ni...hantam saja la) hahaha...beca pun x nah naik...ni pun sempat pose je...pas2 kena lak mara ngan guard...hahahh...

naik beca nak ke sini la...
haaaa..
(SELAMAT DATANG KE RUMAH PANDAK MAYAH-MAK BAPAK MAHSURI LA)
Jgn lupa 2...SILA TANGGALKAN KASUT...hohohohoho...memang best....
muka kepenatan...belum naik umah lagi...mmm
wit en asbeen n FIL ai la...eh..x lupa budak tenit ni...
konon nak tumbuk padi...hahahha..
(style lama)

Ni la ai...baru lepas menampi..hhahahhaa...
tengok la 2...adoi...kuuuruuuuussssss saja...
makan dah macam piranna dah,...
bayangkan kalo ai terjatuh...adoi...memang selamat la kat telaga mahsuri ni...

suke sangat picca ni...walaupun syawal penat n ngantok jee...

dah nak azan ke?????hehehehhe...nak panggil org g surau ke bang...hehhehehe

nak sign plzzzzz....hehhehehhehe...banyak 2....sapa pun sebok nak sign...termasuk la ai tau..hohoho

ni aktiviti petang...
ape lagi...
ISLAND HOPPING ....
tengok la muka adik beradik ni...hahahhah....sama x???

wit SIL n my niece ni...hehheheh
yang penting syawal org ngan best ngan angin laut 2...dier leh tido lak....


tengok la muka ai...x semenggah betoi tau...hahahha...2 baru kn cium ngan syawal tau...hehehhe

pun 1 lagi muka ai...tengok 2..hahahah...so funny....


ni aktiviti esoknyer...
CABLE CAR....


semua orang takut nak g kat jambatan 1 tiang ni...hahhaha...ai n syawal je...memberanikan diri...hahahah...sempat gak pose...x leh la..pantang tengok kamera la...


yang penting ao n en asbeen mmg best cuti2 malaysia tau...seronok sangat ni tau...
kalp ada rezeki 2011 leh g tempat len lak.....heheheheh

2 ulasan:

eima berkata...

dok kondo istana ke ...
bila pegi ek ...
kite pegi ari tuh 26-28 dis ...


mmg berjalan sakan ek ... hahaha
laksa kat kedai cable car tu sedap

syawalsimpsons berkata...

eima...sue g 7-11/12/2010..hehehe..yup kondo istana la...cam tau2 je kan..hehhehehe..

tapi ari2 sue makan laksa kat area padang matsirat kat area lapangan terbang...sedap gak...2x g..hehehe