Yang DiSaYAngi

Khamis, 6 Januari 2011

OLd StYLe VS New StyLe....

Arini 06.01.2011 sejak masuk tahun baru ni...macam suek lak pakai shawl tau...lg nak gaya2 kan nyer..adoi...mmg trasa macam2 gaya2 nak wat...kalo x dolu..asik nak pakai yang style sarung 2...(still pakai lg)x pun yang biasa....dolu x suke bab susah n leceh nak pakai..rasa cam lambat je...
tapi alhamdulillah sejak2 syawal pun kian membesar ai dah ok sikit n cam ada hati sikit nak gaya2kan pakai shawl ni...hohhoho..lagi2 ada yang kata ai cam comey n cun saja pakai...heheheheh...mmg x leh blah...
lagipun suke tgk MRS'FIZABLOG gaya2kan shawl lagi nak try kan..hhohoho
jom kiter layan jam picca old style VS new style...
OLD STYLE...
ni picca before jadi bini orang...heheheh...menghitung hari gitu gayanyer...


ni dah jadi bini orang... still sama je gayanyer

ni pun sama gak...x ada yang baru ke...mmmm

pun sama gak...adoi....

ni gaya dah tukar sikit...ok la...


NEW STYLE...

haaaaa...ni yang latest..hahahha...lain x dari dolu....

ok gak x?????????

6 ulasan:

::Mamalyna:: berkata...

amboii... makin bergaya ibu syawal nie...

eima berkata...

lawa..lawa...
dr aku yg tak penah pakai shawl...aku tak reti ..hahahha

syawalsimpsons berkata...

MAMALYNA : BERGAYA PUN IKUT AKAK GAK..HEHEHEHEH

syawalsimpsons berkata...

eima : x pe eima slow2..sue pun x tau gak...lm2 tgk org pakai cam ok...pas2 nak try...ok la pulok..hahhahahah

MrS. F!zA berkata...

ok je tu.. cuba la try beli ayunar punya inner tu..kompom awk puas hati n jatuh chenta tau..lps tu 1 inner blh dpt 2 color tau.jimat di situ.ha lg 1 inner dia tkkan jd bulat punya.

* aduila puas cri blog syawalsimpsons ni..kt komen fza nape tk ltk link?nsib ada pkcik google.akhirnya jmpa jgk..hehehe..

syawalsimpsons berkata...

mekasih fiza..hehehe...maaf la yee...