Yang DiSaYAngi

Jumaat, 21 Januari 2011

SeSSi BerJALan YAng MEmenAtkAn N SedEy

Arini 21.01.2011..sempena Thaipusam semalam...ai, En Asbeen n syawal memulakan Sessi berjalan yg memenatkan seharian...
bayangkan lah...kuar umah dari pukul 1PM...masuk umah pukul 10PM...x ke lama 2...
ke mana sebenarnyer...mmmmm
berjalan sana sini..nnt la ai citer next N3 k..hehehheh..
ni nak citer sedey cikit..on da way nak balik semalam...bagi yg sesape ddk kat KL atau area2 situ..atau yg tau jalan KL kat...
korang tau x bulatan dekat ngan Pudu 2...ala bulatan atas Flyover 2..mmm...camner nak kata erk..
dekat bulatan 2 ada cam kedai@kilang buat kek..namanyer FEDERAL KEK...
perasan x...dekta bulatan 2 ada fllyover lagi..semalam KL mmg hujan lebat semalam..even ai balik pun still lebat..x nampak jalan...'
nak di jadikan citer..ada 1 family ni naik moto...ai sebak je tgk dorang berteduh bwh flyover sambil pakai baju hujan(kire nak redah gak la hujan 2)...
tapi yang sedey ada baby yang ai rasa baru 3 bulan kot..dorang bg pakai baju hujan tok elakkan kn hujan..bayangkan hujan dah lebat tau petang 2..camner 2...
bab kata En Asbeen baby 2 x bernasib baik..mmmmm..
ai tgk syawal..ai ckp ngan dier..
"SYAWAL KENA JADI BUDAK BAIK..DGR CAKAP IBU TAU..X MO NAKAI2..TGK BABY 2 CIAN DIER...SYAWAL 2 DAPAT JE APA YG NAK TAU...KENA JADI BUDAK BAIK BILE BESAR NNT TAU.."
tau ape reaksi syawal...
Syawal pandang ai...dier terus panjat atas ai n pelok ai..hehhehehhe...so sweet...
(mood masih terbayang baby 2)

4 ulasan:

CatlinaFly berkata...

kalau ujan, selalu tgk ada baby 1 tahun atas moto dgn mak ayah..cian tgk..pastu ckp kat e-ein, "e-ein jangan asik ngamuk je..kena bersyukur sokmo,tgk tu baby tu, tak ada kereta, naik moto berpanas berhujan..mama dulu2 mcm tulah, mama dah besya baru lah atok e-ein beli kete.."

eima berkata...

kessian nye baby tuh .. aku slalu prasan sal naik moto tp bw baby ..
bahye tuh ...

syawalsimpsons berkata...

eima : 2 arrr pasai eima..cian kan..mmm..agaknyer mmg bukan rezeki org 2 nak ada kete kot...mmm cian je...

syawalsimpsons berkata...

cat :akak saya pun slaloo pesan kat syawal...ntah arrr dier pun cam paham je...anak2 kiter bernasib baik dapat kiter kan..mmmmm