Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 Februari 2011

5S dianggAp KerJa Atau X???????


arini 23.02.2011...pepagi lagi continue keje semalam yang tertangguh 2 kan...mmmmm...

sejak2 jadi ketua SUB zon 5S untuk bahagian ai ni...asik 5S aje...dah nama pun starting 'S'..hohohhho....memang 'S' betoi la ni...

arini setelah work station ai siap di 5S kan...
kengkawan opis yang ai mmg suke menjeleskan mata dorang sibuk tengok work station ai...
so dorang pun sibuk gak nak Men 5S kan tempat dorang gak...
(memang kn wat pun...nak kn check gak nnt...klo x 5S, ai gak yg kena..)

masing2 sibuk 5S kat tempat masing2...siap ai tulun jiran sebelah...

selama ddk sebelah die...memang x nampak mana meja dier..hahahahha
(konon kuat keje arr 2.)

arini baru nampak meja die..hahah...abis semua ai SISIH..(S yang pertama)...
tapi bukan ai SISIH dah ni...
ai terus 'B' terus...(kiter BAKOR BUANG JEEE...hahahhaha)

abis jiran sebelah, ai beralih kat jiran depan..abis jiran depan...ai g kat jiran depan nun sikit...
abis semua tempat ai SISIH n BUANG..hahhahahah
alamat mmg x wat la keje arini...

5S boleh di kategorikan KERJA kaa..?????????
apa pendapat korang.....


dah la petang ni ada appoiment kat klinik...mmg x masuk arr jawapan nyer...

n yang penting mmg x wat keje la arini...

2 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

pg td pon kita bwk darwisy p klinik..hingus kuar kot telinga..cuak kita malam td..haihh

syawalsimpsons berkata...

la yeke...adoi...cam bahaya je dengar...x penah lak sue dgr ni...