Yang DiSaYAngi

Selasa, 1 Mac 2011

AkHirNyer Ku MiLikUMu JuA...TaPi Yang Lama BagAiMANa???


Arini 01.03.2011..lagi 9 hari syawal akan menjangkau 1 tahun...dah setahun syawal ngan ai...cam x sangka je...kejap je masa berlalu...n macam2 benda ai, en asbeen n syawal harungi...senang susah kami...mmmmm...

so arini...AkHirNyer Ku MiLikUMu JuA

dah ape kena lak milikmu jua...????ai ni milik sape?????

heheheh...bukan pe...semalam ai mengadu nasib akan perihal syawal...
so my solution untuk beli susu SIMILAC NEOSURE dah tercapai...

akhirnyer ai n en asbeen jadi gak beli untuk teruna tersayang 2...mmg senget la bahu ai...bukan ai je...en asbeen pun senget bahu...mahal...tapi apa kan daya...terima je la...demi anak...

(sape x sayang oiii)

so ni la hasilnyer...taaaddddaaaaaaaa.....




















SIMILAC NEOSURE
harapan ai, harap2 berjaya la misi ai kali utnuk pertambahan berat untuk syawal...
ai nak gak berat dier konsisten ngan umo dier...

risau gak...klo x kn ngan umo...lasak lagi...imunisasi dalam badan x leh tampung badan dier...

kengkawan...doa2 lah misi ai kali berjaya...

senget+bengkok pun bengkok la bahu ni nak wat camner kan...

ai x mo kengkawan opis comprare anak dorang ngan anak ai...
sakitnyer hati ni...frust gile..hancus je dengar...
anak dorang itu ini kan...
bukan ai x cari inisiatif...ai cari...
x abis ngan tu...bile ngadu kat en asbeen...

cam biasa la muka toya semacam..malas nak dengar...pas2 ai pulak yang di marah balik...
alasannyer sibuk dengar cakap org...

mmmm....apa la nasib ai ni...x sudah2 kn tembak....

tapi camner ngan yang lama lak ni..????
apa yang lama???????

ni haaaa......


susu yang baru ai beli last week 2 kotak...tapi 1 kotak baru gn 1/4...camner..banyak lagi ni...
ada gak tanya ngan kengkawan opis..mana tau ada yang guna ke kan...x da lak...baguih dorang ni...kebanyakkan yang 2 3 bulan muda dari syawal minum susu yang murah...mmmm...

agak2 ada x yang nak beli susu ni...ai nak jual...

x mo jual mahal...kang x da yang beli kan...
mau jual murah2...saja...

so klo ada...nnt bgtau ai k....
elok lagi...



(p/s: doakan misi ai berjaya...aammmmiiinnnnn)

8 ulasan:

aNiM berkata...

mmg betul gak ckp encik akob tu.pedulik je apa org nk kata..nk compare ke..hape ke..ye la,xsemua budak sama.

akak dh imune dah dgn ckp2 org.skrg ni pun abin x pernah miss gi klinik timbang berat bdn.bayangkan la umur dh nk masuk 3 taun dh. tiap2 bulan kna gi klinik.haih.

kwn akk pn ada mslh sama.ank dia pn kecik comel lote.minum pediasure gk.layankan je la.

sblm minum pediasure ada 2 kotak susu brand lain akk simpan dlm peti sejuk.hehe.akk bg gak kt dia.selang seli.takmo membazir.haih lagik.

MrS. F!zA berkata...

susu tu mahai..samala darwisy minum soya mamex gold sbb alergik susu lembu..sebulan rm250..kapak!

nk bt camna kan..huhuhu


insyaallah misi ibu syawal ni berjaya :)

syawalsimpsons berkata...

kak anim : mmmm...2 la kak...tapi ati mau sadis saja tau..mmm...dorang suke kata sy jg anak x betoi...anak2 dorang semua deeemmooookk...

mmmm...sabar je la...

syawalsimpsons berkata...

mrs fiza : 2 la...susah kan...dolu kiter minum susu biasa je kan...sihat je sampai sekarang...budak sekarang ni lain kan..hadoiii

eima berkata...

anak aku minum susu sederhana murah je....hahaha
tp berjenama sama yg lama ko la ...

aku tak leh nk beli sbb anak aku dah besar ....

syawal kurang mkn ke cam ne ek ... dah try bg multivita lysine ke ... dulu fahim pun sama tak mo mkn sgt pi paed die bg multivita tu ... selera ok la ... tp bdn menten....nampak kurus je tp berat bleh tahan la

aNiM berkata...

sue: x semestinya anak montel sbb parents pndai jg.rezki memasing.bhgn memasing.nnt syawal dh 1 year bg dia appeton lysine tu la.utk tmbh selera mkn.

smoga syawal membesar bagai johan.heheh :)

syawalsimpsons berkata...

eima : syawal mmg selera makan tinggi..tapi ntah la berat badan xmo naik..mmmm...bgai gak multivitamin lysine 2...tp dah stop..ni baru nak bg balik..mmm

syawalsimpsons berkata...

kak anim : ahhahahha...e2 tagline iklan milo..hahhahah