Yang DiSaYAngi

Isnin, 21 Februari 2011

contest mata bulat


Arini 21.02.2011...ai nak join la contest mata bulat
yang dinajurkan oleh sape lagi si tuan tanah la
si mata bulat

TQ for my SIL bab tag ai join contest ni...
nak kata mata ai bulat...boleh la...x la sangat pun...
tapi klo my beloved son Syawal Yafiq..agaknyer boleh 2...

so tuan tanah boleh la jugde pic yang akan ai pertaruhkan ni ok...mana tau ada yang berkenan di hati...
maaf la...minta pertaruhkan 1...tapi banyak gak yg mata bulat so...tolong la pilih ye...



so tuan tanah mata bulat boleh la jugde pic2 yang ai kasi ni yee...
ini di antaranyer.....


taadddaa....my beloved son...syawal yafiq...
mmg x da la pun muka ai ni kan..mmmmm...hehehhe...x da dlm kreteria pun...hohhohoho
agak2 bulat x...
ada lagi tau...

ni haaa...ramai yang kata matanyer bulat...
apa kata tuan tanah mata bulat...
ada ka....?????????

jap...scroolll lagi...ada lagi ni...

ni haaa...mmg bulat tau...hahhahha...suke pulak nak tgk kamera...penat ai amik gambo dier je....

hahhahah...ada gak x mata bulatnyer...mmmmm....ni time tengah sakit ni...ada rupe sakit ke...x da pon....ngan mata bulatnyer...

n last pic yang ai pertaruhkan ni dia....


haaaa....sibuk ngan mainan...tapi bile tgk kamera...macam gini la jadinyer....

so tunggu pa lagi..mai pakat ramai2 join contest yang di anjurkan oleh
si mata bulat

so kat sini ai nak tag kat

adamnigina
mamalyna
my sweet life

jom...meh2...kiter join reramai...
last due...13.03.2011

hadiah????????
ntah la...masih rahsia....kata tuan tanah....

4 ulasan:

eima berkata...

bulat gile mate ...comey
goodluck

syawalsimpsons berkata...

TQ...eima

aNiM berkata...

wahhhh..bolatnye mata syawal.
xpayah pilih gmbr la.amik je semua.semua mata bolat.geramnye..hahaha

syawalsimpsons berkata...

heheh...akak...yang suh sy join..hahhah...2 arrx pun bg mata je kat tuan tanah 2 kan..hehehhe