Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 Februari 2011

FaceBloG Or FacEbooK?????mana 1 PiliHaN Anda??

Arini 23.02.2011...dah nape lak ni tunjuk 'MUKABUKU' ni...ehh salah Facebook...
nak kata ada facebook la 2..hhahahah...bukan la...ala tipu la klo semua org x facebook...klo ada pun yg x da...yg x berminat ngan dunia internet ni...mmm...En asbeen dolu pun x da gak..
ni baru nak berjinak-jinak ni...klo x...asik adap internet ni baca komik..hehehhe...
tapi ape kn mengena ngan tajuk citer ni...mmm...
sebenarnye TQ 4 my CIL...(cousin in law...boleh ke cam2...hantam sj labu)
bab buka kan pintu hati ai ni nak join FACEBLOG...
???????????????????????????????????????
dah nape lak ni faceblog ni...x cukup ke ngan facebook....mmmmm...
faceblog ni bagaikan 1 komuniti khas untuk blogger2...kire cam2 info n kenalan ada la kat sana...
sebelum ni banyak gak post N3 yg ai baca tentang faceblog ni...tp x amik port sgt....ni br tergerak hati....
thanks once again faidazman ....
so jom la sesap kengawan yg tengok page ai ni...jom la kiter meramaikan org kat faceblog...facebook..dah ramai..





p/s :dah macam2 lak ada sekarang ni..pasni ape lak...

1 ulasan:

LyNn'Azlina berkata...

lin tag ga http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-contest-from-pembawa.html jom join