Yang DiSaYAngi

Khamis, 24 Februari 2011

First Contest : Jumping High Photo Contest


Arini 24.02.2011..ai nak join contest yang di anjurkan oleh
TUAN TANAH_JUMPING HIGH

dok mencarik gak ada ke pixca yang melompat lebih tinggi...
(dah macam tajuk lagu sheila on 7)..hehehhehe...

so dok belek2 ada gak yang ai jumpa untuk contest ni tau...nak ke camne...mmg x da ope langsung ai tau...hahhaha...ni zaman time muda2 gitu tau...(zaman x kawen n x da kanak2 lagi)

jom meh kiter pakat tengok reramai...ada muka ai x....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
ni haaa dia...hahahha...korang rasa tinggi x...1st time pixca ai melompat cam2 tau...slaloo muka mau poyo saja...

time ni baru abis kursus di Ganu kitor...hehehhe..so x da wat pape sebelum naik bas blk putrajaya...jenjalan sambil2 photoshoot jap kat pantai batu buruk...
n inilah hasilnyer..amik ko....hahhaha...dah macam bom nak meletup gitu tau...
ni kire2 baru belajar nk pose gaya terbang@terapung kat dlm pixca..alih2 dah macam bola kn baling pada sasarannyer je..hehehheh....

ada x rupe oranga dah nak kawen lg 2 bulan..???????
memang x la..hehhehehe...

hahahha..so kepada sesape yang nak join contest TUAN TANAH_JUMPING HIGH
jom pakat ramai2 g klik kat SINI

ops lastly..lupa nak kabor...ai nak tag kat

ADAMNIGINA
MRS FIZA BLOG
MAMA ZHARFAN
CATLINA

tarikh tutup 20.03.2011..
hadiah memang terbaik...dari singapore 2...mmmm...
nak g singapore pun x dpt..klo menang...dpt hadiah dari singapore pun ok gak..heheheh

1 ulasan:

Tyratyra berkata...

tengs sebab sudi join :)
goodluck yea !