Yang DiSaYAngi

Rabu, 16 Februari 2011

GA Jom Kami Buatkan Header Untuk Kamu - Mrs Fiza Blog


Arini 16.02.2011 ai nak join GA la....bagaikan dah lama rasanyer tak join mana2 GA atau Contest yang kengkawan blog ai anjurkan...maaf la ye...x da semangat...tapi disebabkan
MRSFIZA wat GA....ai pun dah terasa lama bebenor x join GA...maka ai pun nak join la GA ni..heheheh

ai ni x da la pakai atau tahu pasai header ni kan...
ni header yang ada kat blog page ai..mmmm...x pandai yg yg advance2 cam kengkawan lain kan...dapat wat yang macam ni je tau....

simple je kan.....SIMPLE RINGKAS...PIMPLE JERAWAT....hehehehhe...eh bergurau pulak..hehehhe...

MRSFIZA yang je ai yang mampu ai wat..heheheh

bab 2 la join GA MRSFIZA ni..heheheh
mana la tau ada rezeki kan....boley la tepek header baru kat blog page ai...baru la semangat nak update yg latest kan...hehheheh

so kalo la di takdirkan ai ni salah seorang pemenang.....picca yang ai nak kasi kat MRSFIZA wat ni kan...yang paling latest...yang ai rasa cun lagak...(hahahhah...angkat bakul sendiri)..

ni dia..ttaaaaarrrrrrraaaaaaaaaaaa...

1st...picca...


mestilah putera kesayangan ni kan..hehehhe..suke tengok dah pandai tengok lensa kamera cam darwisy anak MRSFIZA tuan tanah ni la..hehehhe...

2nd picca...
dah semesti ada enterframe muka ai kan..hehehhe....dah ai yang join GA ni....mana x leh x da kan...x glam gitu..hohohohoho...picca ni pun ai suke bab spontan gitu..

and last picca...
tttaaaaaaadddddddaaaaa................


hehheheh..picca ni ai rasa cam best sgt tau..ehhehe...suek fun gitu...mestila ada kami 1 family...baru lengkap blog page ai kan...ada ai (ibu), en asbeen (abah) n syawal yafiq...dah kata blog ni diwujudkan sebab citer2 dorang2 ni, so dorang2 ni pun mestila kn ada..hehehhe...

so pada kengkawan yang BW kat blog ai ni..jom kiter memeriahkan GA MRSFIZA ni...lagi ramai...lagi best tau...

jom pakat ramai2 serbu....

last date: 28 februari 2011 jam 11.59 malam..
untuk keterangan lanjut tentang GA ni....nak tengok contoh2 header yang best dari ni...boleh la g singgah2 kat MRSFIZApunyer blog tau....

jangan lupa klik kat MRSFIZA


p/s : minta2 la ada rezeki syawal n ai bulan ni aminnnn....

2 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

wah comelnya pic dia.. cantik la suka sgt pic anak dan pic bertiga tu!!!

mmg sesuai sgt jdkan header..gudluck!!

syawalsimpsons berkata...

mekasih fiza...harap2 lakan...aammmiinnnnn